Szegedi ArcokVideo365

Ilyen az, amikor a fotósokat megihleti az ország egyik legjobb szabadstrandja, és Szeged: csodálatosan hangulatos videó született

Bejutott a top 5-be a Lapos Beach, így büszkén mondhatjuk, hogy az ország egyik legjobb szabadstrandja Szegeden van! Ennek tükrében meg sem lepődünk azon, hogy a mi gyönyörű Tisza-partunk – és nem mellesleg a szép hölgyek – megihletik olvasóinkat és a művészeket. Ezzel kapcsolatban most egy videót küldött szerkesztőségünknek Németh Norbert fotós, aki Szegeden tesztelte a Canon egyik legújabb C400-as gépét.

A végeredmény pazar lett, a laza 1 perces mood videóban csak úgy tündököl a főszereplő hölgy, és Szeged! Sasold meg:

BEKERÜL A LAPOS A TOP 5-BE

Tombol a kánikula, s valljuk be ezt a hőséget szinte csak a vízparton lehet elviselni, így a Travelo turisztikai portál összeszedte a számukra legkedvesebb öt szabadstrandot az országban, amit meleg szívvel ajánlanak Olvasóiknak. Büszkeségünkre, a top 5-ben a szegedi Lapos Beach is helyet kapott.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb