KikapcsVideo365

Brutálisan meleg van? Eleged van a hétköznapokból? Akkor itt az idő, hogy foglalj asztalt a Napfény Műterembe! Mutatjuk a mediterrán teraszukat! (videó)

Eleged van a brutális melegből, a hétköznapok monoton stílusából? Akkor fedezd fel Te is a Napfény Műterem mediterrán teraszát! A nyári hőségben nincs is jobb, mint egy jéghideg koktél és egy finom vacsora, mindezt Szeged kulturális központjában. Nézd meg videónkat és érezd át az igazi mediterrán hangulatot, aztán meg csukd ki a hétköznapokat. Szerintünk megérdemled!

Júliusban, amikor a kánikula elérte a csúcspontját, a Napfény Műterem igazi oázist kínál a város szívében. Szeged legújabb attrakciója, a mediterrán terasz, tökéletes helyszín arra, hogy elmeneküljünk a hőség elől és élvezzük a hűsítő koktélokat és finom ételeket. A terasz varázslatos hangulata egy pillanatra elrepít minket a mediterrán tengerpartok világába, ahol a naplemente színeiben pompázó ég alatt koktélozva és vacsorázva tölthetjük az estéinket.

A Napfény Műterem nem csak a kulináris élvezetekkel kápráztatja el vendégeit. Az elmúlt hónapokban számos teltházas kulturális eseménynek adott otthont, ahol olyan neves művészek léptek fel, mint Sipos Péter, Popper Péter, Auth Csilla és Csuja Imre. Most pedig a mediterrán terasz is csatlakozott a műterem kínálatához, amely még vonzóbbá teszi ezt a különleges helyszínt.

Most hétvégén mi is meglestük milyen a hangulat a teraszon. Mindent elárul, hogy a videó után mi is maradtunk egy órát, kicsit mi is kint tudtuk hagyni a hétköznapokat. Nézd meg a videót, és már akár ma este is: Irány a Napfény Műterem, a Széchenyi tér 2/a szám alatt.

Tudtad, hogy a mediterrán stílusú teraszok építése során nagy figyelmet fordítanak a természetes anyagok használatára és a növényzet integrálására? Ezért is annyira vonzó a Napfény Műterem terasza, ahol a gondosan válogatott növények és a természetes anyagok együttesen teremtik meg azt az autentikus hangulatot, amelyet a mediterrán térségből ismerhetünk.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb