Kikapcs

Csapasd a naplementében, Szeged mellett: fergeteges buli lesz szombaton, egyszerre három lemezlovassal a SunCity Szabadidőközpontban

Egyetlen estére valóságos Miami Beach-é változik a Szeged és Hódmezővásárhely között, nagyjából félútón található vízi élménypark. A SunCity Szabadidőközpont három lemezlovast is magukhoz csábít szombat este, érkezik Welldan, Dusan és Victoria is hozzájuk, akik egy fergeteges bulira készülnek majd, egészen vasárnap hajnalig.

Most szombaton (július 20.) egy kicsit megcserélődik a nyitvatartási rend a SunCity Szabadidőközpontban, de ez csak annyit jelent, hogy nem zárnak be a kapuk este 8-kor, sőt, az (esti) élet csak ezt követően durran be igazán, ugyanis érkezik az első Sunset on the Beach party. A buli a naplementében kezdődik, de a három hangulatfelelős, Victoria, Welldan és a szegedi éjszakákban kifejezetten régi motorosnak számító Dusan egészen vasárnap hajnali négyig gondoskodik majd az élő DJ szettekről a SunCity Szabadidőközpontban.

Ha igazi tengerparti feeling-ben buliznál egyet, akkor érdemes összeszedni a cimborákat és betámadni a 47-es út mellett fekvő SunCity Szabadidőközpontot teljes erőből!

A jegyedet a helyszínen válthatod majd meg, 2900 Ft-ért, még több infót pedig a hivatalos eseményben, IDE KATTINTVA találsz.

SunCity Szabadidőközpont

wakeboard | jet-ski | strand | étterem | szállás

46.3830681,20.2760876

Kopáncs, Tanya 1.

Info vonal: 06 30 815 5145

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb