Szegedi Arcok

Emberségből jeles: közismert szegedi vállalkozó tett felajánlást a napokban bántalmazott kisfiúnak és családjának

Gyomorforgató képsorokat rögzítettek pár nappal ezelőtt a szolnoki kalandparkban, ahol úgy felrúgott egy kisfiút egy őt kísérő felnőtt férfi, hogy a gyerek a levegőben megpördülve a fejére esett, majd mozdulatlanul a földön fekve maradt – számolt be korábban a 24.hu. Erről a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. közölt egy videót, az eset azért történhetett, mert a kisfiú nem akart felmenni a kalandpark mászórészére. Szerencsére a kisfiú már jobban van, a rendőrség is nyomozásba kezdett, ráadásul egy közismert szegedi vállalkozó most egy igazán szívmelengető felajánlást tett az érintett családnak.

,,Számomra a gyermekek nagyon fontosak, és bár sok videót látok, gyakran úgy érzem, hogy ezek nem eredményeznek változást” – írta közösségi oldalán Jakab Gusztáv, a szegedi Garden Bistro & Beach és Lapos Beach tulajdonosa, aki egyébként a Kétlábon vagy Kétkeréken a Gyermekklinikáért jótékonysági futás egyik megálmodója is. Sokak mellett Ő is megdöbbent a pár nappal ezelőtt történt eset kapcsán, ezután a vállalkozó közölte:

Szeretettel várja az érintett családot Szegedre, egy hosszú hétvégére, szállással és teljes ellátással, teljesen ingyen.

Hozzátette, első lépésként ezzel szeretne segíteni a kisfiúnak és szüleinek, a teljes bejegyzés alább olvasható:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb