Szegedi ArcokVideo365

Kalmár Bosch Car szervizvlog a Szeged365-ön: ne felejtsd el ellenőrizni a klímák állapotát a kocsidban, mielőtt útnak indulsz a forróságban

Érkezünk a Kalmár Motorral közösen indított vlogsorozatunk második részével, az első epizódban azt néztük meg, hogy pontosan miket érdemes átnézni az autón, mielőtt nyaralni indul az ember a családjával. A klímák állapotát már részben akkor is érintettük, Kohajda Miklós, a Kalmár Motor szervizvezetője viszont most részletesen beszámol arról, hogyan érdemes ellenőrizni azt, hogy az autódban jól működik-e a klíma.

Ismét ellátogattunk az Algyői útra, ugyanis van ott egy olyan autószerelő műhely, amiről az a hír járja, hogy mindent (is) megjavítanak. Na jó, egyébként is fel kellett volna vennünk a Kalmár Motorral közös vlogsorozatunk következő részét, melynek a középpontjában a klíma és annak ellenőrzése áll. Mint Kohajda Miklós szervizvezető magyarázta, ezt akár magunknak, szemrevételezéssel is ellenőrizhetjük, ehhez csak egy UV lámpára van szükségünk, amennyiben olyan rendszerről van szó, amiben UV folyadék volt. Van azonban egy másik opció is, ehhez viszont be kell vinned hozzájuk az autódat, cserébe pikk-pakk rákötik egy gépre, ami megmutatja a klíma állapotát és orvosolja is azt. Minden továbbit a következő short videóban mond a Kalmár Motor szervizvezetője:

https://www.tiktok.com/@szeged365/video/7393346018860895520

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb