Kikapcs

Szeged útjain döngettek az óriás gépszörnyek: kürtszó, benzingőz, no meg többméteres dugó övezte a kamionos felvonulás útját

Pénteken este hat órakor elstartolt a XXXIV. Nemzetközi Kamionos és Motoros Találkozó Szegeden, amelynek nyitánya 2024-ben is egy grandiózus gépszörnyeket felvonultató menet volt, melyről nagyon sok fotót kaptunk tőletek, cikkünkben mutatjuk is őket. A helyszíni beszámolók szerint a közel 300 óriás gépcsoda, mely Szeged útjain döngetett dugókat is okozott a város különböző pontjain, időről-időre megbénítva ezzel a város forgalmát, de ennek ellenére a látvány ezúttal is mindent vitt.

A grandiózus felvonulásról sok-sok fotó befutott tőletek, no meg kollégáink a város két pontján is élőben követték a menetet. Mutatjuk is, milyen volt a 2024-es kamionos felvonulás:

A hatalmas gépszörnyek lenyűgöző látványt nyújtanak Vér Attila fotóin is:

Olvasóink, Tibi és Kata is elcsípték a gépszörnyeket egy-egy fotó erejéig. Az első képen még az indulás előtt Szikin várakoznak a gépcsodák:

DUPLA ANNYI KAMION, MINT A TERVEZETT ÉS DUGÓ A BELVÁROSBAN

Helyszíni beszámolók szerint dupla annyi kamion verődött össze a felvonulásra, mint amit eredetileg terveztek. Mint a felvonulás útvonalán tartózkodó Olvasóink beszámoltak róla, információik szerint a rendőrök 150-160 kamiont biztosítottak a vonulás alatt, viszont ennek durván a duplája, vagy 300 kamion döngetett Szeged útjain, melyeknek egy része már rendőri biztosítás nélkül haladt a szegedi péntek esti forgalommal. Így a hatalmas jószágok nem kis dugókat is okoztak Szeged közlekedésében.

Ráadásul, a hét forgalmi szervezése, ami viszi a prímet, a közel 300 kamiont sikerült bevinni a felújítás kellős közepére a Rókusi körútra. Nem kis dugó is lett belőle. Erről az alábbi videót Olvasónktól, Ricsitől kaptuk:

@szeged365

Kamionos felvonulás egy “kis” dugóval megspékelve Szegeden!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

A HÉTVÉGÉN SZIKIN FOLYTATÓDIK A KAMIONOS TALÁLKOZÓ

Ahogy miden évben, úgy idén is színes programokkal készülnek a szervezők. Koncertekkel, vetélkedőkkel és számos érdekes versennyel találkozhatnak a Sziksósfürdőre kilátogatók. A programokról részletesen alábbi cikkünkben írtunk:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb