Sport

Ígéretes kezdet: a Szeged-Csanád GA legyőzte Tiszakécskét az utolsó felkészülési mérkőzésükön

Utolsó felkészülési mérkőzésükön 2-0-ra legyőzte a Szeged-Csanád Grosics Akadémia az NB III-as Tiszakécskét a Szent Gellért Fórum gyakorlópályáján vasárnap, jelentette be a klub.

“JÓ ALAPRA ÉPÍTHETÜNK”

“Úgy gondolom, jó úton haladunk! Az egész mérkőzés során igyekeztünk minél többet birtokolni a labdát. Örülök, hogy számos helyzetet kialakítottunk és nem kaptunk gólt. A labdával szembeni játékunkra is összpontosítanunk kell, nem spórolhatunk meg egyetlen lépést sem, mert sokszor ezen múlhat egy-egy mérkőzés. Rengeteg pozitív dolgot láthattunk ma, de néhány olyan elemet is, amely még javításra szorul. A csapat folyamatosan fejlődik. Jó alapra építhetünk, hiszen a tavalyi szezont idézi a kiváló erőnlét és a fegyelmezett védekezés, ugyanakkor mindezek mellett egyre több helyzetet teremtünk, ami örömteli” – értékelte a mérkőzést Michael Boris, vezetőedző.

A csapat jövő vasárnap Tatabányán kezdi meg a Merkantil Bank Liga 2024/25-ös szezonját.

ÖSSZEGZÉS

Felkészülési mérkőzés
Szeged-Csanád GA – Tiszakécskei LC (NB III.) 2-0 (0-0)

Szent Gellért Fórum. Vezette: Kiss Richárd.
Szeged-Csanád GA: Molnár-Farkas – Gera, Szilágyi, Horváth M., Tóth B., Márkvárt, Haris, Varga, Gajdos, Takács-Földes, Borvető. Csere: Pejovics, Pruska, Magyar, Óvári, Mohos, Papp, Sarr, Kurdics. Vezetőedző: Michael Boris.
Tiszakécskei LC: Prokop – Geringer, Tóth B., Valencsik, Balázs, Pintér, Szekér, Grünwald, Vajda, Zámbó, Horváth E. Csere: Baráth, Szmola, Takács T., Antal, Sipos, Sallai, Marsa, Mihály. Vezetőedző: Balogh Pál.
Gólszerző: Mohos, Papp.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: szeged-grosicsakademia.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb