Mindenmás

Torlódás a Budapesti úton: kerüld el, ha teheted!

Ha teheted, kerüld el a Budapesti utat! Az autópályától az “Újházcentrumig” tartó útszakaszon hatalmas dugó alakult ki a BYD és a további befektetőknek kialakított ipari telep munkálatai miatt. Péter képein látható a torlódás mértéke.

A reggeli órákban hatalmas dugó alakult ki a Budapesti úton, ahol jelenleg intenzív munkálatok zajlanak a BYD és más újonnan érkező cégek számára. Az autópályától egészen az Újházcentrumig tart a sor, amit Péter által küldött képek is alátámasztanak. Aki csak teheti, kerülje el ezt az útszakaszt, mert a munkálatok még várhatóan hosszú ideig fennakadást okozhatnak.

Az útépítési munkálatok során víz- és csatornarendszereket telepítenek az új cégek számára, ami létfontosságú a vállalkozások megfelelő működéséhez. Ezek a fejlesztések hosszú távon jelentős előnyöket hoznak Szeged gazdasági életébe, ám jelen pillanatban jelentős kellemetlenségeket okoznak az autósoknak. A szeged365 Family tagjai közül sokan jelezték, hogy kerülőutakat keresnek, hogy elkerüljék a dugót.

A kialakult helyzetre való tekintettel érdemes alternatív útvonalakat keresni, másik felhajtót választani az M5-re. Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!  App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is! Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb