Mindenmás

Áramot vezetett a kapuba a makói férfi, hogy a szomszédait távol tartsa – egy ember élete csak a véletlenen múlt, most vádat emeltek ellene

Vádat emeltek egy makói férfival szemben, aki áramot vezetett tavaly nyáron az utcafronton álló vaskapuba, hogy szomszédait távol tartsa – tájékoztatott a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője kedden.

Szanka Ferenc közölte, a letartóztatásban levő férfit emberölés bűntettének kísérletével vádolják.

ÁRAMOT VEZETETT A KAPUBA

Az ügyről azt írják, hogy a vádlott rossz viszonyban élt a szomszédaival Makón. A férfi elvette a szomszédjában élő nő járókeretét, amelyet a telkén tárolt. A vádlott tartott attól, hogy a szomszédok bemennek hozzá, hogy a járókeretet visszavegyék. Mint kiderült, hogy ezt megakadályozza, tavaly augusztus 3-án áramot vezetett az utcafronton levő vaskapuba. A kapu kilincsének érintése alkalmas volt arra, hogy halálos áramütés okozzon.

A VÉLETLENEN MÚLT A FÉRFI ÉLETE

Még aznap a szomszédban lakók egyike megelégelte, hogy a vádlott felszólításra sem adja vissza a járókeretet, és felkereste a férfit. Mivel a kapun nincs csengő, ezért a kilincset lenyomva akart bemenni a vádlotthoz, azonban ez előtt alkarjával véletlenül a kapuhoz ért, és enyhe áramütést szenvedett, de sikerült elrántania karját. A sértett élete a véletlenen múlt, mivel csak rövid ideig és csak érintette az alkarjával az áram alatt levő fémkaput.

A történtekről egyébként már tavaly is beszámoltunk:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb