KikapcsSzegedi Arcok

Nem csak fuvarozásban, jótékonyságban is élen jár a Tempó Taxi: véradást szerveznek Szegeden

Szeged egyik ikonikus taxitársasága, a tavaly jubileumi, 40. születésnapját ünneplő Tempó Taxi számára az idei év is sűrűnek ígérkezik. Mint azt a Szeged365 lelkes olvasói már tudhatják, minden hónapban értékes nyereményekkel lepik meg a velük utazókat, de idén (sem) csak annyit tesznek a város közösségéért, hogy pillanatok alatt, kényelmesen és gyorsan szállítják el Szeged népét A-ból B-be: jótékonysági véradást szerveznek Szegeden.

Évről-évre lüktet együtt Szegeddel a város megkerülhetetlen taxitársasága, jóllehet a Tempó Taxi az utóbbi időben igyekszik visszaadni valamennyit nem csak a városnak, hanem a saját utasainak is. Ezt bizonyítja az is, hogy hónapról-hónapra értékes nyereményekkel lepik meg a velük utazókat, de az augusztusi akciójuk is erről tanúskodik, ugyanis jótékonysági véradást szerveznek Szegeden, annak dacára, hogy nem egy egészségügyi szervezetről, hanem egy szimpla taxitársaságról van szó. Ennek ellenére sikerült elintézniük – immáron másodjára – a Magyar Vöröskereszt Csongrád – Csanád vármegyei szervezetének véradó buszát, ami augusztus 28-án gurul majd be a központjuk elé, ahol akár még Te is adhatsz vért! Az eseményt egyébként nem először tartják meg, tavaly hatalmasat ment, ezért úgy gondolták, idén is tesznek egy jó ügyért, így megismétlik a rendezvényt.

Amennyiben Te is segítenél másokon és vért adnál a fentebb említett eseményen, itt és ekkor teheted meg: augusztus 28., szerda – Csongrádi sugárút 110., 12:00 és 16:30 között!

Mint ahogyan a Tempó Taxitól megtudtuk, a véradókat frissítőkkel és ajándékokkal várják az egész esemény alatt, a helyszínen lévő fehér-piros busz miatt pedig még eltéveszteni sem tudod a célpontot!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb