Kikapcs

Visszaszámlálás indul: már csak 40 nap és jön a SiP Weekend Show – rekordkísérlettel és izgalmas programokkal készül a KöltözzMa csapata

Telik az idő, nagyjából 40 nap és indul az őrület Deszken: érkezik az ország első SiP Weekend Show-ja: a KöltözzMa csapata egy egész napos programot álmodott meg, melynek keretében egy nap alatt négy házat is felépítenek, ebből egyet ráadásul magyarországi viszonylatban rekord idő alatt. Persze ez még nem minden, a másik három házban lesznek izgalmas bemutatók, de nem maradnak el a nyereményjátékok és a versenyek sem.

Apropó, cikkünk bevezetőjéből kimaradt egy igazán fontos tétel: a hangulatért a legendás Náksi Attila, az egykori Soho Party frontembere és zeneszerzője felel majd, aki egész nap pörgeti majd a lemezeket a SiP Weekend Show-n. Izgalmas bemutatók és tesztek is várhatóak, az egyik ezek közül a KöltözzMa már-már végjegyévé váló tűzteszt lesz. Az egész napos őrületet egy mini építőipari fesztiválnak is nevezhetnénk, azzal a különbséggel, hogy nem kell több tízezer forintért napijegyet vásárolnod, ugyanis a program teljes egészében ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Amikre biztosan számíthatsz az ország első SiP Weekend Show-ján:

  • rekordkísérlet: a leggyorsabb házépítés rekordja (sőt, egyszerre 4 ház építése fog megtörténni)
  • Iglu házak (hajlított SiP) prototípus építés
  • A-frame ház 5 perc alatti építése
  • Tetőszerkezet összerakás bemutató
  • Háztűznéző egy tulajdonosnál
  • SiP panel erőemelő verseny
  • tesztek, előadások
  • ételek és italok egész nap

…plusz egy extra újdonsággal is készülnek, ugyanis a hajlított szigeteléssel gyártott MgO SIP paneles IGLU házukat is bemutatják majd. A KöltözzMa csapata ráadásul egy 3 napos wellness hétvégét is kisorsol majd a résztvevők között. Amennyiben nem akarsz lemaradni – a férőhelyek száma ugyanis limitált – regisztrálj minél hamarabb az alábbi címen:

Minden további információt megtalálsz a hivatalos eseményben, IDE KATTINTVA, vagy nézd meg a videónkat IDE KATTINTVA, ahol a KöltözzMa alapítója, Nádasdi Csaba mesél az augusztus 31-ei eseményről!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb