Szegedi Arcok

Bad Boys Hungary: újabb szegedi került fel a rendőrségi TOP 50-be, közben egy igazi nehézfiút is sikerült elkapni

“Elfogtuk a top 50-es körözöttet” – adta hírül közleményében ma a rendőrség, akik arról számoltak be, hogy a mosonmagyaróvári kollégáik az egyik helyi gyorsétteremnél, igazoltatatás közben rájöttek, hogy a velük szemben álló 36 éves fiatalembert 13 (!!) hatóság körözi, sőt, az is kiderült, hogy a pápai lakos ellen európai elfogatóparancs is érvényben volt. A hír örömére végigbogarásztuk a rendőrségi toplistát, hogy megnézzük, hány szegedi “jómadarat” köröznek jelenleg Magyarországon.

  • A legutóbbi Szeged365-ös körözési “best of” cikk megjelenése óta fontos változás, hogy a 41 éves Vrbovszki Viktor már csak egyedül szerepel a körözési toplistán, felesége – akivel együtt körözték – azóta lekerült onnan. A szegedi férfi ellen szintén három elfogatóparancsot adtak ki, ugyanazon bíróságok, ugyanabban az ügyben, mint anno a felesége ellen. A Bonnie és Clyde párost börtönbüntetésre ítélték, melyet követően otthonukban kellett volna várniuk arra, hogy értesítsék őket a “bevonulásról”, mindez viszont nem történt meg, ezért három elfogatóparancs is érvényben volt ellenük 2021 óta. A páros hölgy tagját azóta elfogták, a férfit viszont már 3 éve keresik, egyelőre sikertelenül.
  • Szintén szegedi arc a listán Míg Gábor, a 176-180 cm magas, kopasz, 1983-as születésű férfit embercsempészés miatt körözik.
  • Új beszálló a TOP 50-ben a szintén szegedi Míg Zoltán, akit szintén embercsempészés miatt köröznek. Az azonos bűntett, a közös vezetéknév és az első ránézésre is nagyon hasonlatos kinézet miatt elképzelhető, hogy testvérpárról van szó, de a rendőrség adatbázisából ez nem derül ki egyértelműen.

A rendőrségi listát legutóbb az év elején szemléztük, azóta három elfogott szegedi is lekerült onnan:

  • az egyikük Zsemberi Marcell Sándor, ellene három elfogatóparancs is érvényben volt, mindegyiket csalás miatt adták ki. A 46 éves férfi személyleírásában volt egy emlékezetesen furcsa tétel, a 176-180 cm magas, 90 kilós körözöttről azt írták, hogy nagyok az orrlyukai (?). Ha kíváncsi vagy rá, konkrétan mekkorák voltak, IDE kattintva tudod őket megnézni.
  • a másik egy 1979-ben, Szegeden született férfi, Vörös Gábor volt, akit hivatali vesztegetés elfogadása miatt köröztek 2022 óta,
  • a harmadik pedig a fent említett házaspár női tagja.

A rendőrségi TOP 50-et IDE kattintva tudod megnézni, fotókkal együtt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb