Mindenmás

Súlyos baleset történt: személyautóval ütközött egy vonat Szentes és Csongrád között (frissítve)

A Szentesről Kiskunfélegyházára 18:32-kor elindult személyvonat (37421) Szentes és Csongrád között egy andráskereszttel megjelölt vasúti átjárónál egy személyautóval ütközött, tudatta a MÁVINFORM közösségi oldalán szerda este.

Mint írták, a vonaton személyi sérülés nem történt. A két állomás között nem közlekedhetnek a vonatok a helyszínelés ideje alatt. Az utasokat pótlóbusz szállítja.

A GÉPKOCSI VEZETŐJE A RONCSBA SZORULT

A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint súlyos vonatbaleset történt Csongrád és Szentes között: egy motorvonat és egy személykocsi karambolozott a vasúti átjáróban. Az autóban ketten ültek, a vonat kétfős személyzettel és négy utassal közlekedett. A gépkocsi vezetője a roncsba szorult, a szentesi hivatásos tűzoltók szabadítják ki a járműből, az autó utasát a mentőszolgálat munkatársai emelték ki a kocsiból. A baleset fennakadást okoz a vasúti közlekedésben.

AZ AUTÓS FORGALOMBAN IS LEHETNEK FENNAKADÁSOK

Mint a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság érdeklődésünkre elmondta, a baleset helyszínén lehetnek fennakadások a közlekedésben, ezért érdemes fokozottabb figyelemmel vezetni az arra járóknak.

A balesettel kapcsolatban érdeklődtünk az Országos Mentőszolgálatnál, amint válaszuk megérkezik, frissítjük cikkünket!

FRISSÍTVE: KÉT HALÁLOS ÁLDOZATA VAN A BALESETNEK

Mint az Országos Mentőszolgálattól megtudtuk, a baleset következtében két személy olyan sérüléseket szenvedett, hogy bajtársaik újraélesztési kísérlete ellenére a helyszínen életüket vesztették.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb