Szegedi Arcok

Már csak 100 km hiányzik a 80 éves szentesi testnevelőtanárnak Párizsig, Cseuz Laci bácsi kerékpárral vágott neki az 1700 kilométeres útnak

16 nap alatt 1700 kilométer megtételére vállalkozott Cseuz László egykori testnevelőtanár, aki biciklivel indult Szentesről a francia fővárosba, Párizsba – írtuk meg korábban, most azonban kiderült, hogy Laci bácsiak már csak 100 km hiányzik, és célba kerékpárjával.

Tegnap Cseuz László maga számolt be arról, hogy a Provins-i várkapunál van, ott töltötte az éjszakát. “Már csak 100 km hiányzik…” – írta a sportember.

KALANDOS VOLT AZ ÚTJA

Július 10-én délelőtt indult kerékpárjával Szentesről Cseuz László, aki élete során eddig körülbelül 200 ezer kilométert kerekezett az olimpiai játékok miatt, összesen nyolcszor. Ehhez adódik most hozzá a kilencedik út, a 16 napos, 1700 kilométeres Szentes-Párizs távolság. Az útja kalandos, van, amikor eltéved, de lánya és barátai folyamatosan segítik, erről közösségi oldalán számol be nap, mint nap. Laci bácsi augusztus 16-án 19 órára tervezi a hazaérkezést Szentesre – írja a cs3.hu.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb