GasztroVideo365

Limitált ideig kapható a Napfény Műteremben a nyár slágere – Borovics Tamás is ezt választja! (videó)

Borovics Tamás szerint Szegeden a legszebb a nyár, és most egy különleges gasztronómiai ajánlattal lep meg mindenkit! A Napfény Műteremben augusztus 1-től limitált ideig kapható a hekk, amely sült burgonyával és tartárral tálalva igazi nyári élményt nyújt. Nézd meg a videónkat, és tudd meg, miért lett ez a fogás a Legszegedibb Művész 2022. díj nyertesének kedvence!

Borovics Tamás, a Legszegedibb Művész 2022. díj nyertese szerint nincs szebb hely Szegednél a nyári hónapokban. A Tisza-parti séták, a kávézások a Dóm téren és a szegedi hölgyek szépsége mind hozzájárulnak a város varázsához. Azonban Szeged igazi különlegessége mégiscsak a kultúrában és a gasztronómiában rejlik, amit a Napfény Műterem tökéletesen testesít meg.

A Napfény Műterem nem csak a művészetek, de a gasztronómia szerelmeseinek is kedvelt helyszíne. Az egyik emlékezetes népszerű rendezvény a teltházas verses borkóstoló volt, ahol Csuja Imre színművész borok kíséretében szavalt verseket, különleges atmoszférát teremtve a résztvevők számára​.

Idén augusztus 1-től limitált ideig egy különleges nyári finomság, a hekk is elérhető a Napfény Műteremben. Ez a mediterrán teraszon kínált fogás sült burgonyával és tartárral érkezik, és garantáltan megteremti a nyári hangulatot Szeged belvárosában. Borovics Tamás is ezt a fogást választotta, és szerintünk neked is érdemes kipróbálnod!

A hekk története hosszú múltra tekint vissza, egészen a 16. századig, amikor először vált népszerűvé Európában. Az Atlanti-óceán és az Északi-tenger vizeiben honos hal gyorsan népszerűvé vált kiváló íze és könnyű elkészíthetősége miatt. A hekk napjainkban is kedvelt fogás, különösen a nyári hónapokban, amikor a friss, sült burgonyával és tartárral tálalva igazi csemegének számít.

Látogass el te is a Napfény Műterembe és élvezd ezt a különleges nyári fogást!

Elérhetőségek:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb