MindenmásVideo365

Folyamatos haladás: Az Első Beton Kft. munkásai már az első emeletet betonozzák a Bubó háznál!

Az Első Beton Kft. munkásai újabb mérföldkőhöz érkeztek az újszegedi Bubó ház építésében. A Real Hungary Zrt. megrendelésére készülő épület első emeletének betonozása már zajlik, miközben a B épület födémének vasbeton-szerelése is gőzerővel folyik. Ismét megmutatjuk a munkálatok kulisszatitkait egy izgalmas videóban!

Korábban már jártunk a Bubó ház építkezésénél, ahol még csak az alapokat betonozták az Első Beton Kft. munkásai. Akkor Papp Norberttel beszélgettünk, aki részletesen bemutatta a projektet. Az akkori látogatásunkról készült beszámolót itt találod: 

Most már az építkezés újabb fázisába lépett, hiszen az A épület első emeletének betonozása már folyamatban van. Az Első Beton Kft. munkásai precízen és gyorsan haladnak, miközben a B épület födémének vasbeton-szerelése is zajlik. Az építkezés folyamatosan halad előre, és minden részletet gondosan kidolgoznak, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

A Bubó ház az újszegedi „madár telepen”, a Bagoly és a Fülemüle utca sarkán épül. A név nem véletlen: ki ne emlékezne a fantasztikus Doktor Bubóra, akinek történetei esténként gyerekek ezreit varázsolták el Szabó Gyula varázslatos hangján. Az épület névadása így nemcsak a helyszínre, hanem egy kedves emlékre is utal, amely sokunk gyerekkorát meghatározta.

Az újabb beruházások mindig izgalmasak számunkra, hiszen így újabb lehetőségek nyílnak meg a városlakók előtt. A Bubó ház építése is egy ilyen izgalmas projekt, amelynek minden lépését figyelemmel kísérjük. Biztosan vissza fogunk még látogatni, hogy beszámoljunk az újabb fejleményekről és megmutassuk, milyen fantasztikus munkát végez az Első Beton Kft.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb