Kikapcs

Változtass az életeden FullAnyuuuu-val: Jegyek már kaphatók a szegedi előadásra! (interjú FullAnyuuuu-val)

Készen állsz egy jobb életre? A FullAnyuuuu közösség már tudja, hogy van egy hely, ahol önbizalmat és hétköznapi megoldásokat kapsz a mindennapi kihívásokhoz. Ne maradj le a motivációs előadásról Szegeden, ahol erőt és hitet meríthetsz a mindennapi élethez. Jegyek most még Early Bird akcióban kaphatók!

Nőnek lenni nem könnyű! Ezért most itt a lehetőség, hogy csatlakozz a FullAnyuuuu előadásra Szegeden, ahol erőt és önbizalmat meríthetsz a mindennapi kihívásokhoz. A FullAnyuuuu közösség már tudja, hogy van egy hely, ahol önbizalmat és hétköznapi megoldásokat kapsz. Ne maradj le erről az inspiráló eseményről! 

Az előadás során FullAnyuuuu megosztja velünk tapasztalatait és stratégiáit, amelyek segítenek kiállni magadért, leküzdeni a gátlásokat, és megtalálni az önbizalmat. Az előadáson résztvevők számos gyakorlati tanácsot és inspirációt kapnak, amelyek segítségével könnyebben kezelhetik a mindennapi problémákat és megerősíthetik önmagukat.

FullAnyuuuu története

FullAnyuuuu, polgári nevén Suhai Niki, három éve indította blogját, amely mára hatalmas közösséget épített ki Szegeden és az egész országban. Az első FullAnyuuuu-est 2023. március 8-án robbant be a Hungiban, ahol már az első alkalommal teltházas közönség előtt lépett színpadra. Azóta több sikeres előadást tartott, amelyek mindegyike hatalmas sikert aratott, és amelyek során a résztvevők új inspirációt és erőt merítettek​.

FullAnyuuuu előadásain nemcsak a motiváció és az önbizalom növelése a cél, hanem konkrét gyakorlati tanácsok és megoldások nyújtása is a mindennapi kihívásokhoz. Különösen nagy figyelmet fordít a nők támogatására, hiszen hisz abban, hogy “Nő a nőnek nem ellensége, hanem segítőtársa”​. FullAnyuuuu-t havonta több millióan olvassák, Facebook-on a közössége napról, napra nagyobb, hamarosan már 60.000-es közössége már nem csak Szegeden kiemelkedő! Legutóbb itt írtunk FullAnyuuuu-ról, és az Ő közösségéről:

Interjú FullAnyuuuu-val

Miért tartasz motivációs előadásokat?

“Azért, mert nőnek lenni tényleg nem könnyű! Annyi mindennel kell megküzdenünk nap mint nap. Szeretném megmutatni, hogy mindannyiunkban ott van az erő, hogy változtasson az életén. Együtt erősebbek vagyunk, és az én előadásaimon ezt mindenki megtapasztalhatja.”

Mit várhatunk a mostani előadástól?

“Képzeld el, hogy itt nem csak beszélek, hanem interaktív gyakorlatokkal is segítek, hogy mindenki átélje a változás erejét. Gyakorlati tanácsok, motiváció és persze rengeteg energia – ezt mind megkapod, ha eljössz!”

Miért érdemes részt venni ezen az eseményen?

“Mert itt nem csak egy előadáson veszel részt, hanem egy közösség tagja leszel, amely támogat és inspirál. Itt mindenki megtapasztalhatja, milyen az, amikor valóban hisznek benned és segítenek. Ne hagyd ki, ha készen állsz egy jobb életre!” – nyilatkozta FullAnyuuuu. Az előadására most Early Bird akcióban vehetsz jegyet akár most is: ITT TUDOD MEGVÁSÁROLNI.

Tudtad?

Az önbizalom növelése és a stresszkezelés az egyik legfontosabb dolog a mentális egészség megőrzésében. A FullAnyuuuu előadásokon résztvevők jelentős javulást tapasztalnak ezekben a területekben, hiszen az előadások során kapott tanácsok és technikák közvetlenül beépíthetők a mindennapi életbe.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb