Kikapcs

A legkisebbek is szaladhatnak szeptember elsején: jelképes, 500 forintos jegyárral várják a gyerekeket a Continental Futófesztiválon

Már egy hónap sincs hátra az idei Continental Futófesztiválig, most pedig az is kiderült, hogy a 14 év alattiakat a többi jegyárral ellentétben jelképes, mindössze 500 Ft-os összeg fejében várják a szervezők. A tavalyi évben ezernél is több szegedi nevezett be a három táv valamelyikére, szeptember legelső napján pedig pedig ismét érkezik a város egyik kedvenc nyári futófesztiválja.

2024. szeptember 1. – ez az a dátum, amit minden futást kedvelő szegedinek be kell vésnie a naptárába, ugyanis a vasárnapi napon érkezik a Continental Futófesztivál, melynek bevételét teljes egészében jótékony célra fordítják:

Az első táv 9:00-kor startol a Dugonics térről, de előtte még az IFBB Pro fitnesz-testépítő, a rendezvény házigazdája, Kiss Virág tart majd egy nagyszabású, közös átmozgatást a szegedieknek, miközben a legendás HAMVAI P.G. szolgáltatja majd a legjobb zenéket a bemelegítéshez, az ikonikus szegedi szökőkút mellett.

Mint ahogy kiderült, a Continental Futófesztiválra mindössze 500 Ft lesz a futójegy a 14 éven aluli gyermekek számára, de a felnőtt jegyeket is beszerezheted már, IDE KATTINTVA.

A Continentál Futófesztivál pontos útvonalait és minden további tudnivalót a szeptemberi futásról az alábbi Szeged365 cikk(ek)ben találsz:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb