Smart Szeged

Megbecsülés, inspiráció és motiváció: új dékánja lett a Gazdaságtudományi Karnak Szegeden

Új dékánja lett a GTK-nak Szegeden. Mint megtudtuk, 2024. augusztus elsején hivatalosan is elkezdődött a Gazdaságtudományi Kar új dékánjának, Dr. Nagy Benedeknek a ciklusa, aki kiemelte köszöntőjében, hogy olyan Kart szeretne Szegeden, ahol a tanárok nem csak felkészítik a diákokat a szakmájuk olyan minőségű gyakorlására, amely bárhol a világon megállja a helyét, hanem eközben példamutatóan inspirálják is őket

„Vízióm, hogy egy olyan Kart biztosítsak, ahol a hallgatóink nyugodt környezetben, professzionálisan menedzselt háttérfolyamatokkal tanulhatnak. Tanulmányaik közben a Kar munkavállalóival egymást kölcsönösen megbecsülve különbözőségeiket és egyéni képességeiket kibontakoztathatják. Tanulmányaik végén pedig önálló gondolkodásra és folytonos megújulásra képes szakemberekké válnak” – írta köszöntőjében az új dékán.

INSPIRÁCIÓ A PEDAGÓGUSOKTÓL

Dr. Nagy Benedek egy olyan Kart szeretne, “ahol motivált és szakmailag felkészült kollégák a hallgatóinkat nem csak felkészítik a szakmájuk olyan minőségű gyakorlására, amely bárhol a világon megállja a helyét, hanem eközben példamutatóan inspirálják is őket. Bízom abban, hogy ehhez a jövőhöz mindannyian hozzá akarjuk, tudjuk és fogjuk tenni a magunk részét. De amíg ezt elkezdjük – vagy folytatjuk – szeptemberben, addig is élményekben dús nyarat, jó feltöltődést kívánok mindenkinek” – zárta gondolatait a dékán.

Sok sikert, és eredményes munkát kívánunk neki dékánként!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb