Nem kategorizált

Egy pontot szereztünk idegenben a Kozármisleny ellen!

A Szeged-Csanád GA labdarúgócsapata a HR-Rent Kozármisleny otthonában lépett pályára az NB II-es bajnokság második fordulójában. Bár mindkét csapatnak megvoltak a helyzetei, végül egyik sem tudta bevenni a másik kapuját. A mérkőzés vége gól nélküli döntetlen lett, Lékai bravúrjai és a kapufa miatt a szegedi szurkolók egy kicsit csalódottan térhettek haza.

A Szeged-Csanád GA labdarúgócsapata a HR-Rent Kozármisleny otthonában játszotta második mérkőzését az NB II-es bajnokságban. A találkozó elején a szegediek domináltak, de nagy helyzeteket nem tudtak kialakítani. A félidő végén azonban a hazaiak rákapcsoltak, és több veszélyes támadást is vezettek. Kirchner és Pesti lövései azonban vagy a kapusban, vagy a védőkben akadtak el.

A második játékrészben ismét a Szeged akarata érvényesült, és több helyzetet is kialakítottak, de Lékai kapus fantasztikus formában védett. A mérkőzés vége felé a Kozármisleny is megvillant: Barkóczki hatalmas felső kapufát lőtt, majd Beke is helyzetbe került, de gól nem született. Így a mérkőzés 0-0-s döntetlennel zárult, ami egyik csapat számára sem volt teljesen kielégítő eredmény.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb