Szegedi ArcokVideo365

Best of KöltözzMa egyperces: műszaki tartalom, alapozás és a hagyományos SiP panellal való gyártás – mindent (is) megtudhatsz a deszki vállalkozásról, akik nagy dobásra készülnek

Grafitos, SiP paneles gyorsházak – ezeknek köszönhetően vált rövid idő alatt közismertté a Szeged melletti KöltözzMa csapata, akik augusztus utolsó napján nagy durranással készülnek: megrendezik az ország első SiP Weekend Show-ját. A deszki telephelyű vállalkozás hétről-hétre egy úgynevezett egyperces vlogvideóval jelentkezik a követőinek, melyben alapítójuk, Nádasdi Csaba mesél egy-egy témáról, mindössze egy percben. Összeszedtük a legutóbbiakat, amelyben a KöltözzMa alapítója műszaki tartalomról és alapozásról, valamint a hagyományos SiP panellel való gyártásról mesél.

A deszki székhelyű vállalkozás, mint gyártó Szegeden és környékén generálkivitelezéssel is foglalkozik, amelyhez tartozik egy műszaki tartalom is. A KöltözzMa nagyjából mindent ad a műszaki tartalomhoz, kivéve a bútorokat és a konyhabútort. Beletartozik a műszaki tartalomba többek között:

  • az alapozás,
  • a talajmechanika alapján kiírt statika,
  • a vasalás,
  • szaniterek, nettó 400.000 Ft értékhatárig,
  • beltéri ajtók, nettó 70.000 Ft értékhatárig,

és még sok minden, a felsorolást Nádasdi Csaba folytatja a következő egypercesben:

https://www.tiktok.com/@koltozzma/video/7397422637766446368

A második epizódban a Nádasdi Csaba azt is elmeséli, hogy miért választják a mai napig a hagyományos, SiP panellal való gyártást: ennek többek között a telkekre való egyszerűbb bejutás az oka, továbbá egy speciális darura sincs szükségük az összerakáshoz:

https://www.tiktok.com/@koltozzma/video/7395556432759754017

A harmadik részben pedig arról esik szó, – a műszaki tartalom mellett – hogy a KöltözzMa csoport tagjainál az alapozás minden esetben benne van az árban:

https://www.tiktok.com/@koltozzma/video/7392194295614262561

A KöltözzMa csapata egyébként augusztus 31-én egy őrületes SiP Weekend Show-val készül Deszken, ahol egy nap alatt négy házat is felhúznak majd, (ebből egyet magyar rekord idő alatt) de lesznek bemutatók, versenyek, nyereményjáték, a hangulatért pedig a legendás Náksi Attila felel majd egész nap. Az eseményről, ami 100%-ban ingyenes, de regisztrációhoz kötött, a következő cikkekben írtunk bővebben:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb