Kikapcs

Nagy meccs elé nézünk: megvan kivel bunyózik a tévében a Legszegedibb Zenész, Czutor Zoltán

Színészek, zenészek, egykori profi sportolók – a Sztárbox nehézsúlyú versenyzői már nyakig benne vannak a felkészülésben, és mindent megtesznek, hogy megszerezzék a bajnoki övet. A férfi nehézsúly-mezőny indulói között mérkőzik meg Czutor Zoltán is, a Belmondo és a Nyers zenekar frontembere, írtuk meg korábban. Most az is kiderült, ki lesz az ellenfele a nagy meccsen.

A Gólkirályság és a Drága örökösök színésze, Mészáros András fog bunyózni Czutor Zoltánnal a Sztárbox ringjében, fedte fel az RTL a hamarosan startoló műsor nehézsúlyú versenyzőinek kilétét, akik között parázs párharc szemtanúi lehetünk majd.

CZUTOR ZOLTÁN KIROBBANÓ FORMÁBAN VÁRJA A MÉRKŐZÉST

„Felnőtt korom legjobb formáját hozom” – mondta Czutor Zoltán az RTL kérdésére, aki elsősorban a sportélmény és a felkészülés miatt szeretett volna belevágni a Sztárboxba. A kemény edzések már pár hónap alatt látványosan átalakították a testét. A zenész gyermeki kíváncsisággal várja az éles összecsapásokat, ráadásul amióta kesztyűt ragadott, eldöntötte, hogy nem szeretne megállni a döntőig. Ez persze nem azt jelenti, hogy rosszul viselne egy esetleges vereséget, nem gondolja, hogy valaki elveszíti a méltóságát, ha elveszít egy mérkőzést. Még a maradandó esztétikai sérülésektől sem fél: ha lesz ilyen, „büszke leszek rá egész életemben” – mondta el.

FÉLSZ, IZGALOM, MAGABIZTOSSÁG

Mint az RTL írta, Mészáros András vegyes érzésekkel vágott bele a Sztárboxba: „félsz, izgalom, magabiztosság” – ezt mind egyszerre érzi felkészülés közben. Ugyanakkor izgatott, hogy a műsorral lehetősége nyílt rá, hogy belekóstoljon a profi boksz egyik apró szeletébe. Többféle típusú edzéssel készül a versenyre: a terheléses feladatok mellett úszni is jár, és a kesztyűzések során már ellenfelei is akadnak a ringben.

Korábban megtudtuk, a 2024-es évad szakmai kommentátora és szakmai supervisora ismét Kovács Kokó István lesz, a műsort Csobot Adél, Szujó Zoltán, műsort Héder Barna fogják vezetni, a ring-speaker pedig Both András lesz.

CZUTOR ZOLTÁN REFLEKTÁLT AZ OLIMPIÁN NŐKÉNT INDULÓ FÉRFI ÖKÖLVÍVÓ ESETÉRE

“Kihívom a manusgádzsit egy női boxmeccsre” – posztolta ki közösségi média oldalára Czutor Zoltán, a Belmondo és a Nyers zenekarok szegedi frontembere arra reagálva, hogy Hámori Luca szombaton egy nőként induló, de biológiai értelemben férfi ellenféllel kénytelen szembenézni a Párizsi Olimpián. A hír hallatán rengeteg közismert, a sporthoz köthető személy fejezte ki nemtetszését, többek között a UFC vitathatatlan könnyűsúlyú világbajnoka, Islam Makhachev és a YouTube-világsztárból lett ökölvívó, Jake Paul is kiakadt rajta, de a Harry Potter kötetek szerzője, J. K. Rowling és a Tesla-művek atyja, Elon Musk is csatlakozott a felháborodók táborához.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb