Mindenmás

Csuklós busz kent fel majdnem a szalagkorlátra egy Ford Fiestát az M5-ös kivezető szakaszán (videóval)

Újabb gyöngyszem került fel a Bp-i Autósok oldalára. Az egyik olvasójuk fedélzeti kamerája rögzített ugyanis egy felvételt, amin az látható, hogy augusztus 6-án egy csuklós busz majdnem felkent a szalagkorlátra egy Ford Fiestát, mindezt az M5 kivezető szakaszán.

„Valószínűleg a csuklós busz sofőrje nem figyelte a holtteret és ráhúzta a kormányt a Ford Fiestára. Szerencsére komolyabb baj nem történt” – írta a videó mellé az olvasó.

ÓRIÁSI SZERENCSÉJE VOLT A FORD SOFŐRJÉNEK

A lap megjegyzi, hogy a Ford sofőrjének óriási szerencséje volt, hogy a padkáról lehajtva nem veszítette el uralmát az autó felett. A felvételen jól látszik, hogy centiméterek választhatták el a szalagkorláttól.

Zajlik az élet az M5-ösön, ugyanis két napja arról írtunk, hogy az autópályán forgalommal szemben, a belső sávban hajtott egy kerékpáros. Mondanunk sem kell, ez is mennyire veszélyes mutatvány!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb