Sport

Czutor Zoli Szegedre jött edzeni, MMA legenda segít neki a felkészülésben

Nagy meccs elé nézünk, ugyanis megvan kivel bunyózik a tévében a Legszegedibb Zenész, Czutor Zoltán – írtuk meg tegnap, amikor kiderült, hogy a Sztárbox nehézsúlyú versenyzői közül a Gólkirályság és a Drága örökösök színésze, azaz Mészáros András fog bunyózni Czutorral. Ma azt is megtudtuk egyébként, hogy a zenésznek nem más, mint Sárközi Róbert, közismert szegedi promóter-tréner és MMA legenda is segít a felkészülésben.  

A párost Szegeden kaptuk lencsevégre, hiszen a Sztárbox versenyző már nyakig benne van a felkészülésben. Jelenleg városunkban edz, a Szegedi Küzdősport Klubban kap hasznos tanácsokat az MMA legendától, aki két éve, 47 évesen lett újra magyar bajnok. Ahogy Czutor, úgy a többi kihívó is mindent megtesz azért, hogy megszerezze a bajnoki övet.  

CZUTOR ZOLTÁN KIROBBANÓ FORMÁBAN VÁRJA A MÉRKŐZÉST

„Felnőtt korom legjobb formáját hozom” – mondta Czutor Zoltán az RTL kérdésére, aki elsősorban a sportélmény és a felkészülés miatt szeretett volna belevágni a Sztárboxba. A kemény edzések már pár hónap alatt látványosan átalakították a testét. A zenész gyermeki kíváncsisággal várja az éles összecsapásokat, ráadásul amióta kesztyűt ragadott, eldöntötte, hogy nem szeretne megállni a döntőig. Ez persze nem azt jelenti, hogy rosszul viselne egy esetleges vereséget, nem gondolja, hogy valaki elveszíti a méltóságát, ha elveszít egy mérkőzést. Még a maradandó esztétikai sérülésektől sem fél: ha lesz ilyen, „büszke leszek rá egész életemben” – mondta el.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb