Kikapcs

Felpörögnek az események a Lapos Beach-en: fergeteges latin táncesttel indítanak ma, de egész augusztusban programokkal vár Szeged tengerpartja

Valóságos programkavalkáddal készül a szegedieknek a Lapos Beach, nem csak a mostani hétvégén, hanem a tőlük megszokott módon egész augusztusban is. Pénteken, szombaton és vasárnap is lesz miért lenézni Szeged tengerpartjára, ma este rögtön egy fergeteges, latin táncesttel kezdenek, a Dolce Dance tánciskola művészeivel és minden, az említett táncforma iránt érdeklődő vendéggel.

Augusztusban sem vesz vissza a tempóból az idei évre elég komolyan megújított Lapos Beach, pénteken minden korábbinál forróbban izzik majd a homok náluk. Érkeznek ugyanis a Dolce Dance tánciskola művészei, akik a korábbi, nagy sikerű eseményük után ma este is Szeged tengerpartjára látogatnak és együtt tekerik a csípőjüket a legforróbb latin ritmusokra, a Lapos Beach közösségével. Az esti táncolás 20 órától veszi kezdetét, majd egészen 24 óráig meg sem állnak a táncoló talpak.

AUGUSZTUSBAN IS RENGETEG PROGRAMMAL KÉSZÜL A LAPOS BEACH

Amennyiben esetleg lemaradnál a ma esti, fergeteges táncolásról, akkor sincs gond, ugyanis pontosan egy hét múlva, szintén pénteken, augusztus 16-án ismét elhozzák ugyan ezt a programot a Lapos Beach-re, ahova visszatérő és kezdő táncosokat is várnak. A dupla programok sora itt még nem ér véget, ugyanis holnap (augusztus 10.), valamint egy hét múlva szombaton (augusztus 17.) is egy kicsit Miami Beach-é változik a Lapos, melynek keretében egy fantasztikus, úgynevezett daytime party-val készülnek, élő DJ szettekkel, konga show-val és szintén élő szaxofon performansszal megspékelve. A talán legütősebb program viszont augusztus 25-én lesz, amikor DJ Viktor Kiss érkezik Szeged tengerpartjára, aki egy közismert ibizai rádió, az Ibiza Sonica FM versenyén indult korábban, ahol több száz induló közül került be a mixe a legjobb öt közé. Ezek után nem is lehet kérdés, hogy a nyár utolsó hónapjának végén a Laposra is elhozza a legforróbb deep, afro és melodic house stílust.

Egy szó mint száz, augusztusban is bőven lesz miért a Lapos Beach-re látogatni, az említett eseményekről még több infót a hivatalos eseményekben, ITT, ITT és ITT találsz. Érdemes lehet asztalt is foglalnod, ezt a +36 70 605 0070-es telefonszámon teheted meg!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb