Kikapcs

A természet és a zene egyedülálló harmóniája, mindez Szegeden: Junior Prima-díjas zeneszerző, és Orbán Johanna énekes ad koncertet

Bucz Magor Junior Prima-díjas zeneszerző és Orbán Johanna énekes egyedülálló, MOODS elnevezésű koncertjét csodálhatjuk meg ezen a héten Szegeden. Az esemény helyszíne a Tisza Teátrum nyugtató partja lesz, ahol a természet és a zene egyedülálló harmóniát alkot majd, mindezt csütörtök este.

A szervezőktől megtudtuk, hogy a MOODS koncert egy műfaji határokat átlépő, improvizatív elemekre épülő zenei napló. A relaxációs, ambient, chill out és minimalista hangvétel ötvöződik a klasszikus zene és a filmzene eszköztárával, valamint elektroakusztikus atmoszférákkal. Az eredmény egy meditatív zenei élmény, amely a posztklasszikus stílus új dimenzióit tárja fel.

ELMERÜLÉS A ZENE VILÁGÁBAN

Augusztus 15-én, mintegy 70 perces, vetítéssel kísért szeánsz-szerű est lehetőséget nyújt arra, hogy a közönség elmerüljön a zene által teremtett világban, és egy pillanatra elfeledkezzen a hétköznapi gondokról. A koncert hangulata lehetővé teszi, hogy az előadók és a hallgatóság közelebb kerüljön egymáshoz, és közös élményben legyen része.

A MOODS PROJEKT MEGÁLMODÓJA

Bucz Magor Junior Prima-díjas zeneszerző, zongorista, és a MOODS projekt megálmodója. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem doktorandusz hallgatója és óraadó demonstrátora, valamint az óbudai Térszínház igazgató-művészeti vezetője. Számos versenyen ért el kiemelkedő eredményt, és számos hazai és külföldi koncerttel büszkélkedhet. Zeneszerzőként a klasszikus értékekre épít, ugyanakkor nyitott az új zenei irányzatokra.

A koncert időpontja: 2023. augusztus 15. – 20:30 (Csütörtök), Tisza Teátrum, Felső Tisza-part – FOKA mellett,

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb