MindenmásVideo365

A nyugdíjas évek valódi kihívást jelentenek Európában, különösen, ha minőségi életre vágysz megfizethető áron. A szegediek megtalálták a megoldást! Mutatjuk a Sziget Lakóparkot! (videó)

Európában egyre nehezebb az időskor megélhetése, de Tiszasziget új lakóparkja biztosítja, hogy a nyugdíjas évek valóban nyugodtak és biztonságosak legyenek. Egy befektetés, amely nemcsak az életminőségedet javítja, hanem a jövőd is biztosítja anélkül, hogy a családodra nehezedne a teher. És ami tán a legfontosabb: pénzügyileg is biztonságos, mert a saját tulajdonod lesz a ház, tökéletes folyamatos ápolói, vagy portai felügyelet mellett. Papos Rékával a már eladott új otthonok előtt beszélgettünk. 

A nyugdíjas évek kétségtelenül az élet egyik legnagyobb kihívását jelentik Európában. A gazdasági helyzet, az emelkedő árak és a csökkenő nyugdíjak miatt egyre többen keresnek olyan lehetőségeket, amelyek nemcsak kényelmes életet biztosítanak, hanem megfizethetőek is. Erre a kihívásra ad választ Tiszasziget új lakóparkja, ahol a nyugalom és a biztonság együtt jár.

A Szeged melletti településen található lakópark célja, hogy olyan minőségi otthont nyújtson a régebb óta fiataloknak, ahol minden adott ahhoz, hogy a nyugdíjas évek valóban gondtalanok legyenek. A lakópark nem csupán lakóhely, hanem egy közösségi tér is, ahol a lakók aktív társasági életet élhetnek, és minden szükséges szolgáltatást igénybe vehetnek anélkül, hogy el kellene hagyniuk otthonukat.

Már korábban is bepillantottunk a Sziget Lakóparkba, amikor még csak az építkezés kezdetén jártak. Akkor Papos Réka, a Sziget Lakópark Kft. tulajdonosa mesélt nekünk a lakópark szolgáltatásairól és arról, hogyan teszik a lakók életét biztonságossá és kényelmessé. Ha lemaradtál erről, érdemes visszaolvasni, hogy lásd, milyen utat járt be a lakópark: 

Egy ilyen otthon befektetési szempontból is vonzó lehetőség. A lakóparkban történő ingatlanvásárlás nemcsak a nyugdíjas évekre nyújt biztonságot, hanem hosszú távon is értékálló befektetésnek bizonyulhat. Ráadásul a családnak sem kell aggódnia, hiszen itt minden adott ahhoz, hogy az idősek gondtalanul élhessenek, és ne jelentsenek terhet szeretteik számára. Réka most a finanszírozásról is beszélt a Szeged365-nek, illetve arról, mennyire örül annak, hogy nagyon sokan érdeklődnek, sőt még ötleteket is adnak, hogyan legyen a legtökéletesebb a lakópark élete. Érdemes megnézned: 

Tudtad, hogy a világ több pontján, különösen Nyugat-Európában, egyre több ilyen lakóparkot alakítanak ki, hogy kielégítsék az idősek növekvő igényeit? Ezek a közösségek nem csupán lakóhelyek, hanem olyan helyek, ahol az emberek támogatást és társaságot találnak a mindennapokban. Tiszasziget is ezt a hagyományt követi, de magyar viszonylatban egyedülálló módon, elérhető áron.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb