Kikapcs

Zárd fergeteges koncerttel a nyarat: a Docpiano Band visszatér a Napfény Műterem mediterrán teraszára!

Augusztus 23-án, péntek este újra elhozza a varázslatot Szegedre a Docpiano Band a Napfény Műteremben! A „Welcome Home” elnevezésű koncertjük különleges élményt ígér: remek zene, finom vacsora és fantasztikus hangulat vár mindenkit a teraszon. Bár a belépés ingyenes, érdemes asztalt foglalni, hiszen a helyek gyorsan fogynak! Ne maradj le erről az estéről, ami tökéletes lezárása lehet a nyári estéidnek!

A nyár utolsó hónapjában a Napfény Műterem ismét felejthetetlen élményt ígér a szegedieknek: augusztus 23-án, péntek este 20:00 órától a teraszon lép fel a város egyik legkedveltebb zenekara, a Docpiano Band. Az esemény nemcsak a zene szerelmeseinek szól, hanem mindazoknak, akik egy igazán különleges estére vágynak. A koncert „Welcome Home – Docpiano Band Napfény Műterem Selection” címet viseli, és ígérjük, hogy a zenekar ezúttal is elvarázsol majd mindenkit.

Legutóbb idén júliusban lépett fel a Docpiano Band a Napfény Műteremben, és a koncertjük akkor is hatalmas siker volt. Az esemény a mediterrán teraszon zajlott, ahol a zenekar különleges, szívhez szóló dallamokat adott elő, amit a közönség vastapssal hálált meg. A hangulat felejthetetlen volt, és most augusztusban ismét lehetőséged nyílik átélni ezt a különleges élményt. A Docpiano Band mindig hozza a formáját, így ez az este is garantáltan emlékezetes lesz.

A Napfény Műterem idén is azon dolgozik, hogy a kultúra és a gasztronómia beköltözzön a szegediek hétköznapjaiba. Minden évszakban igyekeznek olyan eseményeket szervezni, amelyek élménnyé varázsolják a hétköznapokat. Ez az augusztusi péntek este is pontosan erről fog szólni: egy remek vacsora a teraszon, majd egy lélekmelengető koncert a Docpiano Band-től.

Bár a belépés ingyenes, a helyek gyorsan fogynak, ezért mindenképpen érdemes előre asztalt foglalni. Az asztalfoglalás 19:00 órától lehetséges, így biztosíthatod a helyed erre a különleges estére. Ne maradj le róla, és éld át a Docpiano Band varázslatos koncertjét egy igazán hangulatos környezetben!

Elérhetőségek: Telefon: 0630/9526500, e-mail: [email protected]. Személyesen pedig szeretettel várnak a Széchenyi tér 2/a szám alatt!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb