Kikapcs

Augusztus 20-án is bevetésre kész a Tempó Taxi: csörögj rájuk, ha túlszaladt az esti buli

Jó, ugyan cikkünk címe teljes mértékben igaz, de tartozunk egy vallomással: a (teljes) igazság az, hogy Szeged ikonikus taxitársasága, a Tempó Taxi valójában az év 365 napján bevetésre kész, ha villámgyorsan kell egyik pontból a másikba szállítani a város népét. Megéri őket választani, ugyanis egész évben értékes nyereményeket sorsolnak ki a velük utazók között, amennyiben ők iOS vagy Android applikáción keresztül rendelnek Tempó Taxit (490-490).

Sűrű az élet mostanság a Tempó Taxi háza táján, akik az ünnepi hosszú hétvégén is állnak a szegediek rendelkezésére: csörgesd őket a 490-490-es számon vagy rendelj tőlük taxit iOS vagy Android applikáción keresztül, az utóbbi esetben még értékes nyereményeket is bezsebelhetsz. Pár fuvarra már mi is bepattantunk hozzájuk és olyan ismert embereket csábítottunk magunkkal, mint Janza Kata, a Rebecca című színdarab sztárja, vagy éppen Kis Máté, aki korábban a WBO nemzetközi övét is megszerezte:

A város egyik legrégebb óta működő taxitársasága egyébként nem csak fuvarozásban, hanem jótékonyságban is az élen jár, ennek megfelelően augusztus 28-án egy jótékonysági véradást szerveznek Szegeden, erről bővebben itt olvashatsz:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb