Kikapcs

A nap videója: lélegzetelállító felvételen a naplemente a Tisza és a Maros találkozásánál

A nap videója befutott szerkesztőségünkbe: olvasónk Mihályi Géza lélegzetelállító felvételt küldött számunkra, ahogy a káprázatos naplemente narancssárgás ragyogással öleli körbe a tájat a Tisza és a Maros összefolyásánál.

Nincs is szebb a naplementénél, ahogy a csodálatos folyóinkon megcsillannak a fények, s fodrozódó táncukat járják, miközben a fényesség helyét átveszi az est sötét titokzatossága. Ezt a páratlan látványt örökítette meg Olvasónk, Mihályi Géza videóján. Nézzétek meg ti is a csodás felvételt a a Tisza és a Maros összefolyásánál lemenő nap ragyogásáról.

@szeged365

A nap videója: lélegzetelállító felvételen a naplemente a Tisza és a Maros összefolyásánál! Köszönjük Mihályi Gézának a videót!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

A TISZA ÉS A MAROS TALÁLKOZÁSÁNÁL LEHETETT MÁR MÁSKOR IS RÉSZÜNK CSODÁS LÁTVÁNYBAN

Lenyűgöző drónfelvételek tárják elénk, ahogy a türkizkék Tisza és a barnás Maros találkoznak Szegednél. Miért különbözik a két folyó színe? Ismerd meg a titkot és gyönyörködj a csodálatos képekben!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb