Sport

Jön a tekézők csapatvilágkupája: Magyarországot másodmagával a Szegedi TE képviseli

Októberben Zalaegerszegen rendezik a legjobb teke klubcsapatok számára kiírt világkupát. Büszkeségünkre az Ipartechnika Győr SE mellett Magyarországot a Szegedi TE képviseli a világversenyen.

28 CSAPAT GURÍT MAJD

A sportági szövetség keddi tájékoztatása szerint a 35. világkupa október 15. és 19. között lesz Zala vármegyében, ahol 28 csapat gurít majd. A vk első három napján tartják a selejtezőket, ekkor alakul ki a legjobb négy mezőnye a nőknél és a férfiaknál is, onnan pedig egyenes kieséses rendszerben küzdenek tovább az együttesek. Az utolsó versenynapon bonyolítják le a bronzmeccseket, valamint a finálékat.

MAGYARORSZÁGOT MÁSODMAGÁVAL A SZEGEDI TE KÉPVISELI

A férfi és női klubcsapatok 15 országból érkeznek, Magyarországot a Szegedi TE és az Ipartechnika Győr SE képviseli a világversenyen. “Örömteli, hogy az elmúlt évekhez képest rekordlétszámú csapat indul Zalaegerszegen. Magyarország igyekszik ezúttal is jó házigazda lenni. 2022-ben BL négyes döntőt rendeztünk, de volt korábban pont zalaegerszegi helyszínnel csapat-világbajnokság is” – nyilatkozta Bátor Gábor, a Magyar Teke Szakági Szövetség főtitkára.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb