Kikapcs

Hatalmas építőipari őrület lesz Deszken alig több, mint egy hét múlva: befutott a KöltözzMa SiP Weekend Show-jának programja, mutatjuk!

Alig több, mint egy hét van hátra az ország legelső SiP Weekend Show-jáig, augusztus utolsó napján egy őrületes építőipari rendezvényt szervez a Szeged melletti KöltözzMa csapata, rekordkísérlettel, izgalmas programokkal, bemutatókkal, tesztekkel, versenyekkel és mindennel, amit el lehet képzelni. A hangulatról a legendás Náksi Attila gondoskodik majd egész nap, de még Fekete Miklós is Deszkre látogat szombaton.

Magyar rekord idő alatt készül megépíteni egy házat augusztus 31-én a KöltözzMa csapata, de összesen négy házat is felhúznak majd a srácok egyetlen nap alatt, de ez csak egy minimális része az ország első SiP Weekend Show-jának, amelyet Szegedtől alig 10 kilométerre, Deszken rendeznek meg. Lesz SiP paneles tűzteszt élőben, bemutatják a világújdonságnak számító iglu házukat is, de a legendás magyar erőember, Fekete László fia, Fekete Miklós is ellátogat Deszkre a rendezvény idejére. A szombati rendezvény programjainak egy része már fix, mutatjuk ezeket, de ezen kívül még rengeteg izgalmas dolog várható a SiP Weekend Show-n:

  • 8:00 – Rekordkísérlet kezdete, közreműködik: Sebestyén István, a Magyar Rekord Egyesület elnöke
  • 9:00 – Köszöntő: Nádasdi-Sándor Szilvia és Nádasdi Csaba
  • 9:30 – SiP paneles tűzteszt élőben
  • 10:00 – DJ Náksi Attila, The Best of Soho Party, Budapest parádé, Stereo Palma
  • 11:00 – Iglu ház bemutató – világújdonság a KöltözzMa csapatától
  • 12:00 – Erőemelő verseny parádé, SiP panelekkel és Fekete Miklóssal
  • 13:00 – Meglepetés gasztroprogram Fekete Miklóssal

Mindezek mellett persze a helyszínen több izgalmas program és állomás várható, lesznek harapnivalók, kávékülönlegességek és még helyszíni tanácsadás is az OTP Bank pénzügyi pont vezetőjével, de még SiP paneles háznéző és tető daruzás látványshow is lesz.

Minden további infót a hivatalos eseményben, IDE KATTINTVA találsz. A rendezvény 100%-ban ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött, az utolsó helyek egyikére még lecsaphatsz: [email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb