Kikapcs

Varázsold wellness központtá az otthonod pillanatok alatt, hatalmas kedvezménnyel – ütős nyár végi akció tört ki a szegedi Medence Áruháznál

Hatalmas nyár végi akció tört ki az Európa-szerte jól ismert márka, a Wellis szegedi partnerénél, a Medence Áruháznál: két gyönyörűséges és minden igényt kielégítő masszázsmedencéjükre lőttek ki egy-egy kihagyhatatlan akciót, az egyiket 30%, a másikat pedig 25% kedvezménnyel szerezheted be náluk, egészen a nyár utolsó napjáig.

A prémium alapanyagokból készülő, legmodernebb technikai innovációkkal felszerelt Wellis jacuzzik a csúcskategóriát képviselik Európa-szerte, ráadásul most elképesztő kedvezménnyel szerezhető be rögtön két modell is a szegedi partnerüknél, a Gáz utcában található Medence Áruháznál. Az említett két modell közül az egyik a Danube W-Flow Swim Spa jacuzzi, amely két ülőhellyel van ellátva, ráadásul egyedülálló fejlesztésként a szűrőházat a medencetér végében helyezték el, de még kétoldali, világító csobogók is találhatóak benne. A prémium masszázsmedencét most 30 százalék kedvezménnyel, 8.299.900 Ft helyett 5.799.900 Ft-ért lehet megvásárolni, egészen jövő hét szombatig. Nem ez az egyetlen jacuzzi, amit augusztus 31-ig akciósan szerezhetsz be, ugyanis az Ice White masszázsmedencéjüket is 25% kedvezménnyel, már 1.399.900 Ft-tól vásárolhatod meg a szegedi Medence Áruháznál.

A nyár végi akció egészen augusztus 31-ig tart a Wellis prémium szegedi partnerénél, a Medence Áruháznál, minden további infót megtalálsz a Facebook és TikTok oldalukon, ugyanis nem ez az egyetlen kedvezményük, ami jelenleg tart!

A Medence Áruházat pedig itt találod:

Medence Áruház

Szeged, Gáz utca 1/B

Elérhetőség: (30) 742 7020

Email: [email protected]

Weboldal: medencearuhaz.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb