KikapcsVideo365

Gondoskodj az arcbőröd frissességéről a tianDe szaküzlet Skin Triumph szépségmaszkjaival, hogy bárhol és bármikor a legjobb formádban jelenhess meg

Sok fontos szempont van egy hölgy kinézetét illetően, de a ruha, a smink és az ékszerek mellett van egy olyan fontos, természetes rész is, ami megelőzi a fentebb felsoroltakat, ez pedig nem más, mint a bőrének az állapota. A tianDe Skin Triumph termékcsalád szépségmaszkjait a különböző típusú és eltérő korú bőr sajátosságainak figyelembevételével, precíz módon fejlesztették ki azért, hogy az arcbőr egészséges maradjon.

A tianDe Skin Triumph termékcsalád érzékeny bőrre is nyugodtan használható, összetételükben megtalálható nátrium-hialuronát mellett az allantoin is. Előbbi

  • mélyrehatóan hidratálja a bőrt,
  • elősegíti a szövetek regenerálódását,
  • valamint puhábbá és simábbá is teszi az arcbőrt

Az allantoin segítségével pedig

  • megszűnik a bőrirritáció,
  • erősödik a bőr védekezőképessége,
  • de még a bőr regenerálódását is elősegíti

A Skin Triumph termékcsalád szépségmaszkjai átalakítják, éltető nedvességgel, ásványi anyagokkal és vitaminokkal töltik fel az arcbőrt, továbbá  erősíti a bőrt, növeli annak ellenállóképességét a ráncok képződésével szemben. Öt különböző maszkot is találsz a termékcsaládban, ezeket a következő videóban mutatjuk:

https://www.tiktok.com/@szeged365/video/7406272878980631840

A felsorolt termékekről minden infót megtalálsz, IDE, IDE, IDE, IDE és IDE KATTINTVA, továbbá nézz körül a tianDe webshopjában, vagy ugorj el a Naturliget Bioboltba, a Dorozsmai út 50. szám alatt!

Ha te is szeretnéd egészségessé és gyönyörűvé varázsolni az arcbőrödet, fordulj bizalommal a tianDe szaküzlet csapatához!

Az üzletet itt találod:

tianDe szaküzlet (Naturliget Biobolt)

6728 Szeged Dorozsmai út 50

Telefon: +36 62 424 824
E-mail: [email protected]

Nyitva:
Munkanapokon 09:00 – 17:00;
Szombat – vasárnap: Zárva

weboldal: www.tiandehungary.com

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb