KikapcsSport

Mozgás, egy jó ügyért: jótékonysági teniszezést szerveznek a Gellért Szabadidőközpontban Szegeden, a teljes bevételt az Egy Csepp Figyelem Alapítványnak ajánlják fel

A Gellért Szabadidőközpontban 2024. augusztus 31-én első alkalommal szerveznek jótékonysági teniszezést, amelynek teljes bevételét az Erős Antónia által alapított Egy Csepp Figyelem Alapítvány részére ajánlják fel.

Dr. Gellért Ákos, a Gellért Szabadidőközpont Sportegyesület elnökének fő célja az egészséges életmód, a tenisz népszerűsítése és a gyermekek támogatása.

A TENISZ AZ EGYIK LEGIDEÁLISABB SPORTTEVÉKENYSÉG A DIABÉTESZESEK SZÁMÁRA

A rendezvény megálmodója nemrégiben egy országos szinten is egyedülálló lehetőséget hozott létre, amely egy speciális tenisz edzés cukorbetegek részére diabétesz specialista edző közreműködésével, és a cukorbetegek részére specializált klinika szakmai hátterével. A tenisz az egyik legideálisabb sporttevékenység diabéteszesek számára, hiszen a vércukorszint sportolás közben nem ingadozik jelentős mértéken – írták a szerkesztőségünknek küldött közleményükben.

REGGEL 8-TÓL LEHET TENISZEZNI

A rendezvényen reggel 8 órától este 8 óráig foglalhatnak pályát a tenisz szerelmesei 1000Ft/óra/pályadíj ellenében. 10 salakos teniszpályán, és 1 kemény borítású pályán hódolhatnak szenvedélyüknek a teniszimádók. Mint megtudtuk, előzetes pályafoglalás a Gellért Szabadidőközpont Recepciójának telefonszámán lehetséges (+36 70 686 51 24). Az esemény nemcsak a sport szerelmeseinek nyújt kellemes kikapcsolódást, hanem egy fontos ügy támogatására is lehetőséget teremt.

Szóljon ez a nap az összefogásról, a segítségnyújtásról, és a sport szeretetéről. Mindenkit sok szeretettel vár a Gellért Szabadidőközpont lelkes csapata.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb