Kikapcs

Kígyósimogatás, tűzzsonglőr show és sok-sok állatos program: idén is jön az Állatkertek Éjszakája a Szegedi Vadasparkban

Idén tizenharmadik alkalommal, tizenhárom különböző állatkert várja a látogatókat az Állatkertek Éjszakájára, természetesen a Szegedi Vadaspark sem marad ki az országos programból. A hagyományoknak megfelelően augusztus utolsó péntek estéjén kerül sor erre, Szegeden 18.00-kor kezdődik a rendezvény, tudatta a Szegedi Vadaspark.

A Szegedi Vadasparkban régóta tartanak esti programokat, idén is volt július folyamán, de az országos állatkertek éjszakája kiemeltnek számít az éves rendezvényeik sorában, amely sokakat vonz egy olyan különleges élmény átélésére, amit a sötétségbe boruló állatkert hangulata és a színes programok kínálnak.

ÍGY NÉZNEK KI A PROGRAMOK AZ ÁLLATKERTEK ÉJSZAKÁJÁN

  • Idén a szegedi Kövér Béla Bábszínház interaktív programjai is színesítik a rendezvényt 18.00 és 21.00 óra között, az Elefántház teraszán.
  • 18.00 és 21.00 óra között több helyszínen várják izgalmas játékokkal a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, valamint a Természetvédelmi Oktatóház előtt kígyósimogatással tehetik próbára a bátorságukat az arra vállalkozók.
  • 20.30: Szabó Szonja tűzzsonglőr bemutatója lesz speciális effektekkel az Elefántház teraszán.

Természetesen nem maradhatnak el a hagyományos állatos programok sem, a következő időpontokban:

  • 18.00: a rozsomákok estebédje
  • 18.30: az oroszlánok vacsorája
  • 19.00: az orrszarvúk fürdővel összekötött lakomája
  • 19.30: az elefántok esti vegetáriánus partija
  • 20.00: barnamedvés kaland az éjszakában

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: zooszeged.hu


Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb