Szegedi Arcok

Csodák márpedig vannak a Mars téri piacon: hálakönnyekkel tért haza a szegedi nagymama

Szombat délelőtt a Mars téri piacon egy nagymama vásárolni ment, hogy felkészüljön a fiával való közös ebédjükhöz. A nála levő kevés pénz, sajnos választás elé helyezte, hogy édességet vagy a hűtőbe valót vigye haza, majd sorban állás közben segítő kezekre lelt – posztolta a nagymama, a SZEGEDEN láttam és hallottam FB csoportban.

“Csodák vagy segítőkezek…?! Igenis vannak! Ma délelőtt úgy mentem a Mars téri piacra vásárolni, hogy dolgom végeztével két szelet süteményt is becsomagoltatok a fiammal elköltendő mai közös ebédünkhöz. Egy picit majdnem tovább nyújtóztam, mint ahogy a takaróm ért, így mérlegelnem kellett: süti vagy további vásárlás?! Végül a sajttorta mellett döntöttem” -kezdte bejegyzését még szombat este a hölgy.

FELTÉTEL NÉLKÜLI KEDVESSÉG, AJÁNDÉK ÉS ÖLELÉS ZSÓKA NÉNINEK

Az idős hölgy, így folytatta: “Mikor beálltam a sorba az egyik kávézónál, az előttem lévő fiatal pár hölgy tagja, nagyon segítőkésznek bizonyult. Nemcsak megrendelte, hanem ki is fizette az általam kért süteményeket. Amikor pedig nyújtottam neki az árát közölte: ez az ő ajándéka és legyen nagyon szép napom! Ekkor megjelentek arcomon a hála könnyei,- melyek időnként azóta is folynak, ha erre a csodás pillanatra gondolok -, Ő pedig hozzám lépett, megölelt, megismételve: legyen csodás napom! Köszönöm ezt az élmény”! – zárta sorait a nagymama. Ebből a történetből is látszódik, hogy nagyon sok önzetlen, és jó ember él Szegeden! Minden elismerésünk!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb