KikapcsSzegedi Arcok

Segítsünk együtt azoknak, akiknek a legnagyobb szüksége van rá – jótékonysági véradást szervez szerdán a Tempó Taxi!

Nem csak fuvarozásban jár az élen Szeged egyik legrégebb óta működő, ikonikus taxitársasága, a tavalyi nagy sikert követően ugyanis szerdán (augusztus 28.) is megrendezi jótékonysági véradását a Tempó Taxi, méghozzá a Csongrádi sugárúti központjuk előtt. A helyszínre a Magyar Vöröskereszt Csongrád – Csanád vármegyei szervezetének véradó busza is begördül majd, ahol Te is segíthetsz!

Folyamatosan lüktet együtt Szegeddel a Napfény városának közismert taxitársasága, a Tempó Taxi pedig az idei évben is szeretne visszaadni valamennyit az utasainak, akik napról-napra őket választják, mint útitárs. Pontosan ezért lepik meg őket értékes nyereményekkel minden hónapban, de erről tanúskodik a most szerdán érkező eseményük is, ugyanis jótékonysági véradást szerveznek Szegeden, annak dacára, hogy nem egy egészségügyi szervezetről, hanem egy szimpla taxitársaságról van szó. Ennek megfelelően idén is elintézték a Magyar Vöröskereszt Csongrád – Csanád vármegyei szervezetének véradó buszát, ami augusztus 28-án gurul majd be a központjuk elé, ahol Te is adhatsz vért! Az eseményt egyébként nem először tartják meg, tavaly hatalmasat ment, ezért úgy gondolták, idén is tesznek egy jó ügyért, így megismétlik a rendezvényt.

NEM ELŐSZÖR RENDEZIK MEG AZ ESEMÉNYT, A TAVALY NAGY SIKERT ARATOTT A JÓTÉKONYSÁGI VÉRADÁS

A jótékonysági véradást tavaly szervezte meg először a Tempó Taxi csapata. Akkor ünnepelte a társaság jubileumi 40. születésnapját, mely alkalomból több programmal is kedveskedtek a szegedieknek, ezzel is megköszönve számukra, hogy utazásaikhoz a Tempó Taxit választották. Ezen programok egyike volt a jótékonysági véradás, amit közösen a Magyar Vöröskereszt Csongrád – Csanád vármegyei szervezetével hívtak életre. Az eseménnyel kapcsolatban olyan sok pozitív visszajelzést kaptak, hogy a Társaság csapata elhatározta, folytatják a tavaly elindított szép hagyományt, s idén is megrendezik a Tempó Taxi jótékonysági véradását. A kezdeményezés kapcsán Szalai Gáborral, az esemény egyik főszervezőjével, a Tempó Taxi munkatársával interjút is készítettünk, amit itt tudsz elolvasni:

Amennyiben Te is segítenél másokon és vért adnál a fentebb említett eseményen, itt és ekkor teheted meg: augusztus 28., szerda – Csongrádi sugárút 110., 12:00 és 16:30 között!

Mint ahogyan a Tempó Taxitól megtudtuk, a véradókat frissítőkkel és ajándékokkal várják az egész esemény alatt, a helyszínen lévő fehér-piros busz miatt pedig még eltéveszteni sem tudod a célpontot!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb