Mindenmás

Tényleg szükségünk lehet szakemberre a takarításban? Kenderessy Szabó Gábor, a Nextend Cleaning Kft. tulajdonosa válaszol a Szeged365 Familynek

Hogyan őrizhetjük meg otthonunk tisztaságát hosszú távon, és miért érdemes ebbe energiát fektetni? Kenderessy Szabó Gábor, a Nextend Cleaning Kft. tulajdonosa elárulja a legjobb praktikákat! Részletesen elmondja, milyen gyakran érdemes takarítani, mire kell különösen figyelnünk, és miért lehet okos döntés szakemberekre bízni a nagyobb feladatokat. Bemutatjuk, hogyan gondoskodik a Nextend Cleaning Kft. a szegedi otthonok ragyogásáról nap mint nap!

Szegeden a tiszta, rendezett otthon nem luxus, hanem alapvető életminőségi kérdés. Ezt vallja Kenderessy Szabó Gábor, a Nextend Cleaning Kft. tulajdonosa, aki évek óta azon dolgozik, hogy a szegedi háztartások ragyogjanak. Legutóbbi cikkünkben bemutattuk, hogyan zajlik egy profi nagytakarítás, most pedig Gábor megoszt velünk néhány kulcsfontosságú tippet és tanácsot, amelyek segítségével otthonod mindig tiszta marad.

Gábor szerint a porszívózás heti rendszerességgel kötelező feladat, amit érdemes legalább egyszer minden szobában elvégezni. A közepes nagyságú takarítást – mint például a portörlés, fürdőszoba tisztítása, az ablakpárkányok áttörlése és bútorok alatti porszívózást – hetente javasolja, míg a nagytakarítást, beleértve az ablakmosást, függönytisztítást havonta / negyedévente egyszer. „A folyamatos tisztaság fenntartása nemcsak esztétikai kérdés, hanem egészségügyi szempontból is fontos” – hangsúlyozza Kenderessy Szabó Gábor.

Sokan azonban olyan területeket is hajlamosak kihagyni a takarítás során, amelyek kritikusak lehetnek a higiénia szempontjából. Ilyen például a szellőzőrácsok portalanítása, lámpabúrák tisztítása, a kilincsek fertőtlenítése vagy a radiátorok mögötti por eltávolítása. Ezek az elfelejtett helyek nemcsak esztétikailag lehetnek zavaróak, hanem a levegő minőségét is ronthatják otthonunkban.

„Sokan elfelejtik, hogy a takarítás nem mindig olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. Egy szakszerűen végzett nagytakarítás segíthet megelőzni a penész kialakulását, a poratka elszaporodását, és így közvetlenül hozzájárulhat az egészségesebb életmódhoz is” – említi Gábor. Sőt, a Nextend Cleaning Kft. nemcsak a megszokott takarítási feladatokat végzi el, hanem olyan speciális szolgáltatásokat is kínál, mint például a szőnyegek mélytisztítása, bútorok ápolása és fertőtlenítése.

Korábban már elkísértük a Nextend Cleaning csapatát egy családi ház takarítására, ahol a legnagyobb hőségben is tökéletes ragyogást varázsoltak. A részleteket és a videót itt találhatod:

Nextend Cleaning Kft. elérhetőségek:
Cím: 6728, Szeged, Back Bernát utca 6. Tender Office Irodaház
Telefon: +36 30 149 4623
Email: [email protected]
Weboldal: https://nextend.hu/index.php

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb