Mindenmás

Két tizenéves ismeretlenül rátámadt egy 17 éves fiúra Hódmezővásárhelyen, drogot követeltek tőle, majd elvették a pénzét

Rablásról érkezett bejelentés a rendőrségre augusztus 20-án: egy 17 éves fiút rabolt ki két másik tizenéves. A rendőrök még aznap elfogták a párost, tudatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

DROGOT KÖVETELTEK TŐLE

Tájékoztatásuk szerint a Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányságon tett feljelentést egy 17 éves fiú, akit ismeretlenek az utcán bántalmaztak, majd kiraboltak. A gyanú szerint a járdán sétáló sértettet váratlanul megállították és drogot követeltek tőle, ezután fenyegetéssel és erőszakkal arra kényszerítették, hogy adja át a táskáját.

MÉG AZNAP AZONOSÍTOTTÁK A KÉT TÁMADÓ FIATALT

Mivel abban nem találtak semmit, átkutatták a zsebeit és elvettek tőle 6.000 forintot. A rendőrök még aznap azonosítottak egy 15 és egy 17 éves fiatalt, akiket előállítottak, majd gyanúsítottként hallgattak ki a nyomozók. Mindketten elismerték a bűncselekmény elkövetését.

Rablás bűntett miatt indult ellenük eljárás.     

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Forrás: police.hu

  

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb