KikapcsVideo365

Bejelentés, Michel Jackson születésének 66. évfordulójára: egyenesen a londoni West Endről érkezik Szegedre az utóbbi évek legnagyobb JACKO-showja!

Beat it, Thriller, Dirty Diana, Man in the Mirror, Give into me… ismerősek a legendás Michael Jackson slágerek? Nos, a helyzet az, hogy pont ma, 2024. augusztus 29-én lenne 66 éves a pop királya, a jeles napra pedig egy nem semmi bejelentéssel készültünk:

az ősszel angliai turnéját megszakítva érkezik Magyarországra, ezen belül pedig többek között Szegedre a londoni West Endről a Michael® Show, egy elképesztő és méltó tisztelgés a pop királya, Michael Jackson előtt.

A Michael® a neves brit producer, James Baker legújabb nagy sikerű, díjnyertes színházi produkciója élő zenekarral, lenyűgöző jelmezekkel, ikonikus táncprodukciókkal és természetesen az utánozhatatlan Ben Bowman-nel, Nagy-Britannia legsikeresebb Michael Jackson-tribute sztárjával repíti vissza a szegedieket Jacko varázslatos világába.

MICHAEL – THE MICHAEL JACKSON SHOW FROM LONDON WEST END… HAMAROSAN SZEGEDEN!

  • Szeged Városi Sportcsarnok
  • Szeged, Temesvári krt. 33.
  • 2024. november 29., péntek 20:00

Ma lenne 66 éves a többszörös Grammy-díjas amerikai énekes, zeneszerző, táncos, aki a Jackson család hetedik gyermeke volt, 1966-tól pedig fivéreivel (Jackie Jackson, Tito Jackson, Jermaine Jackson, Marlon Jackson) a The Jackson 5 nevű együttessel vált világhírűvé. Michael 1971-ben szólókarrierbe kezdett, addig egyedien – saját maga által megtervezve – több könnyűzenei műfajt nagy sikerrel vegyített egymással és emiatt „A Könnyűzene Királya” elnevezéssel lett megilletve.

1982-es albuma, a Thriller évtizedeken keresztül minden idők legnagyobb példányszámban elkelt albuma volt; négy másik stúdióalbuma, az Off the Wall (1979), a Bad (1987), a Dangerous (1991) és a HIStory (1995) szintén a világ legjobban eladott nagylemezeinek listáján szerepel. Hangja és stílusa különféle műfajok művészeinek százait, ezreit befolyásolta.

AZ EDDIGI LEGHITELESEBB MICHAEL JACKSON SHOW, EGYENESEN A LONDONI WEST ENDRŐL

A Michael® Ben főszereplésével Michael Jackson saját színpadi műsorainak elemeit izgalmas, új feldolgozásokkal és lélegzetelállító fényjátékkal vegyítve hozza létre Michael és zenéjének tökéletes és méltó ünneplését.

A show azt ígéri, hogy a leghitelesebb, legélénkebb és leghatásosabb újrateremtése lesz az ikonikus szupersztárnak, amit valaha is megtapasztalhat.

Ez a hihetetlen show nemcsak Michael Jackson, hanem a Jackson 5 legnagyobb slágereit is felvonultatja. A showban szerepel a Thriller, a Beat It, a Billie Jean, a Man in the Mirror és még sok-sok más Michael Jackson slágerlistájából.

„Tavaly néztük meg a showt Londonban azért, hogy biztosan színvonalas produkciót hozzunk Magyarországra. Azóta is a hatása alatt vagyunk. Ben hangja elvarázsolt minket, alig akartuk elhinni a hasonlóságot. Lenyűgöztek az ikonikus mozdulatok, a dinamikus tánc, az ismerős koreográfia, a jellegzetes jelmezek, a profi zenészek, az egyedi gitárszólók és a csodálatos fények! Ben elképesztő energiával és dinamizmussal hozta a showt! Azóta is azt várjuk, hogy megmutathassuk másoknak is itthon, és mi magunk is újra átélhessük. Hölgyeim és Uraim! Egy felejthetetlen este áll Önök előtt. Aki csak egy kicsit is kedvelte Michael Jacksont és zenéjét, annak látnia kell ezt a SHOWT!”

– nyilatkozta a Szeged365-nek Erdős László, a show magyarországi partnere, szervezője.

A BBC SZERINT LÉLEGZETELÁLLÍTÓ, A TELEGRAPH SZERINT LENYŰGÖZŐ

Mivel a műsor a londoni West Endről érkezik Magyarországra, a nemzetközi sajtó is foglalkozott már vele. Idézünk a BBC – től és a The Telegraph – tól:

“Lélegzetelállító” BBC Radio

„Egyszerűen lenyűgöző” The Telegraph

“Mit is mondhatnék…BEN ÉS A ZENEKAR…Bámulatosak voltak, és mindenki imádta őket” – Tammy Mariaux, ROCKING RUINS

A show november 29-én érkezik Szegedre, a jegyeket IDE kattintva éred el, korlátozott számban. Az esemény médiapartnere a Szeged365.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb