Kikapcs

Exkluzív programajánló: SZIN csütörtök – mutatjuk a legjobb pillanatokat!

Ha még nem indultál el a SZIN-re, akkor itt az ideje összekapni a barátokat és belevetni magatokat a fesztiválba, de ha nem tudsz lent lenni mutatjuk a legjobb pillanatokat!

A hangulat már most a tetőfokán, ahogy azt a mellékelt képek is mutatják: a Halott Pénz nagyszínpadi show-ja hatalmas tömeget vonzott, a fesztiválozók között pedig minden korosztály képviselteti magát. A buli már a kisgyerekektől a legnagyobb partiarcokig mindenkit magával ragad. Emellett a SZIN különleges fényinstallációi alatt lőhettek néhány Insta-kompatibilis képet is, ahogy ezt a három mosolygós lány is tette. Hoztunk pár SZIN pillanatot Nektek:

Csütörtöki Programajánló

Ha szereted a pörgős ütemeket és a felejthetetlen koncerteket, akkor ma este sem fogsz unatkozni. A SZIN csütörtöki kínálatában olyan nagyágyúk lépnek színpadra, mint Armin van Buuren, aki garantáltan felturbózza az éjszakádat a Borsodi Nagyszínpadon.

Emellett a kisebb színpadokon is érdemes körbenézni, ahol többek között helyi tehetségek és feltörekvő zenekarok is bemutatkoznak, így a zenei ínyencek is megtalálják a számításukat. 
Hol? Természetesen a Partfürdőn, ahol a jókedv és a fantasztikus atmoszféra mindenkit magával ragad! Ne feledd, a SZIN idén is tele van meglepetésekkel és emlékezetes pillanatokkal, a Szeged365 Family pedig mindenhol ott van…ha van egy jó képed dobd el bátran!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb