Szegedi ArcokVideo365

Fogytán van a kéztörlő a vállalkozásodnál? Szerezz be rengeteget a szegedi Higiénia Trade-nél, akár adagolóval együtt

Van egy olyan háztartási eszköz, amire minden esetben szüksége van az ember fiának, amiből sosem elég, ez pedig nem más, mint a kéztörlő. Mivel a szegedi Higiénia Trade-nek a szenvedélye a tisztaság, ezúttal abban segítenek Nektek, hogy melyik adagolót melyik hozzá tartozó papír kéztörlővel tudod párosítani, amelyek közül mindkettőt beszerezheted a teljes mértékben szegedi vállalkozásnál.

Dencs Péter, a Higiénia Trade egyik megalapítója ezúttal egy helyett rögtön kettő kéztörlő adagolót mutat be Nektek, hogy a vállalkozásodnak és kollégáidnak, vagy csak simán a háztartásodnak soha ne legyen problémája mondjuk egy kézmosást követően. A szóban forgó adagolókat a Kereskedő közben található vállalkozás leginkább egészségügyi intézmények, vendéglátóhelyek, cégek, iskolák és óvodák figyelmébe ajánlja, de persze a saját háztartásodba is simán beszerezheted. Fontos különbséget tenni a normál, klasszikus hajtogatású és a keskeny, vagyis a slim hajtogatású adagoló között, ugyanis nem mindegy, hogy az adott szerkezet melyik kéztörlővel kompatibilis, de ezt rögtön mondja és mutatja is Nektek Dencs Péter, az alábbi videóban:

https://www.tiktok.com/@szeged365/video/7408498556526480673

Amennyiben vásárolnál kéztörlőt, vagy az ahhoz tartozó adagolót, esetleg mindkettőt egyszerre, látogass el a 100%-ban szegedi cég honlapjára IDE KATTINTVA, vagy keresd őket az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

  • www.higieniatrade.hu oldalon
  • az [email protected]
  • vagy a +36 (70) 250 5405-es telefonszámon

de megteheted személyesen is, a Kereskedő köz 4. szám alatt, a Higiénia Trade telephelyén!

Higiénia Trade Hungary Kft.

Szeged, Kereskedő köz. 4.,

Telefonszám: 20/360-4007

Email cím: [email protected]

Weboldal: higieniatrade.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb