Szegedi Arcok

Nem semmi pólót villantott Botka László a városházán

A szín a régi, a mez új: bemutatták a Pick Szeged vadiúj egyenpólóját – írtuk meg egy hete, amikor a kékek nyilvánosságra hozták az új mezeket. Indul az új szezon, hozzá pedig új mez dukál, amiből egyet most a polgármester is kapott. Nem is akármilyet, hiszen a póló hátuljára a “Botka” felirat került. Rögtön magára is öltötte a polgármester a városházán, amiről a közösségi oldalára fotókat is feltöltött Szeged első embere.

Elkészült városunk legnépszerűbb sportegyesülete, a Pick Szeged kézilabdacsapat idei meze, amelyből ma nekem is hoztak egyet. Hajrá Pick Szeged! Hajrá Kékek” – írta a Facebook oldalára Botka László.

EGY HETE MUTATTÁK BE AZ ÚJ MEZT A KÉKEK

Elképesztően jó lett a Kékek vadiúj meze, ami a csapat színét megőrizte természetesen, ám emellett Szeged nevezetességei is feltűnnek rajta: úgy, mint a Pick Aréna előtti bika, a Belvárosi híd, vagy éppen a Dóm tornya. Nézd meg te is a csapat videóján, hogyan is néz ki a mez:

JÓL INDULT A SZEZON

Michael Apelgren vezetőedző szerint már megtalálták azt az irányvonalat, amelyet az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata követ majd a héten kezdődő szezonban. A svéd szakvezető vasárnap az MTI-nek elmondta, a felkészülés eddigi szakaszában azon volt a hangsúly, hogy valamiféle irányvonalat készítsenek és elkezdjenek azon dolgozni, hogyan fognak játszani. A szegediek a Kasselben rendezett Probonio Sommermärchen Turnier első napján, szombaton 27-23-ra verték a Sipos Adriánt foglalkoztató német MT Melsungent, a vasárnapi fináléban pedig 33-26-os sikert arattak a lengyel bajnokságban és kupában is ezüstérmes Industria Kielce ellen. 

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb