Kikapcs

Szegedi ifjú titánok is bemutatkoznak a Coca-Cola SZIN Fesztivál színpadain!

A szegedi zenei élet ismét bizonyítja, hogy a tehetség és a szenvedély nem ismer határokat. A Sounds of Szeged tehetséggondozó program által felszínre hozott zenészeknek most lehetőségük nyílik arra, hogy a Coca-Cola SZIN Fesztivál színpadain álljanak a reflektorfényben.

Az első helyezett The Roving Chess Club csütörtök délután varázsolja el a közönséget a SZTE színpadán, míg a második és harmadik helyezett, az Imago Mundi és a Beni AP, szerdán mutatkozik be.

A szervezők által beválogatott három további tehetséges formáció, a KucuBanda, a Csárda Gang és a Szelíd is különleges élményekkel készül a Fonó Világzenei Színpadon és a Hungi Stégen. Ezek az előadók különleges stílusukkal és lendületükkel teszik teljessé a fesztivál programját, amely Szeged zenei életének egyik legkiemelkedőbb eseménye.

A Sounds of Szeged program nem csupán a fellépési lehetőségről szól, hanem arról is, hogy a résztvevők szakmai mentorálást és további lehetőségeket kapnak zenei karrierjük előmozdítására. Ez a kezdeményezés nemcsak Szeged, hanem az egész ország számára is példát mutat, hiszen a helyi tehetségek támogatása és felemelése mindig is az egyik legfontosabb feladatunk.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb