Mindenmás

Baleset Mórahalmon: egy embercsempész lehetett a vétkes, négy autót tarolt le

Baleset történt az 55-ös főúton, Mórahalomnál. Információink szerint négy autó érintett a balesetben. A helyszínen útlezárásra számíts!

Olvasói, nem hivatalos információink szerint egy migránsokat szállító jármű letarolt több autót is az útról, keressük a hatóságokat, amint válaszolnak frissítjük cikkünket. A helyszínen várhatóan egy órán át lehet félpályás útlezárásra számítani.

FRISSÍTVE (10:25): HÁROM GÉPKOCSI ÜTKÖZÖTT

Három gépkocsi ütközött össze az 55-ös főút 17-es kilométerszelvényénél, Mórahalom térségében. A szegedi és a ruzsai hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, áramtalanítják a járműveket, amelyekben összesen öten utaztak. A balesetnél dolgoznak a mentők is- tudtuk meg a Katasztrófavédelemtől.

FRISSÍTVE (10:43): EGY MENEKÜLŐ EMBERCSEMPÉSZ SODORT LE 4 AUTÓT AZ ÚTRÓL, MAJD ELHAJTOTT

Az 55-ös főút 17-es kilométer szelvényénél a rendőrök elöl menekülő embercsempész sodort le az útról négy szabályosan közlekedő autót. A vétkes sofőr elhajtott a helyszínről- írja az Ásotthalmi Hírmondó Facebook oldala.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb