Kikapcs

Ezekben a pillanatokban izzították a rakétákat, elrajtolt a Continental Futófesztivál első száma (cikkünk folyamatosan frissül)

Beizzították a rakétákat, ezekben a pillanatokban rajtoltak a szegedi futók a Dugonics térről. A város legszebb helyein futnak majd, a cél pedig szintén a Dugonics téren várja őket. Folyamatosan élőben jelentkezünk a helyszínről, a Continental Futófesztivál minden egyes pillanatát megmutatjuk nektek.

Bemelegítették azokat az izmokat a szegediek Kis Virággal és Hamvai PG-vel, közben Dj Wilde csapott a lemezek közé. Elrajtolt a futófesztivál legelső mezőnye, az 1 km-es családi távon ezekben a pillanatokban dolgoznak a lábizmok. A Szeged365 Facebook oldala folyamatosan élőben jelentkezik, hogy a Szeged365 Family tagjai egyetlen pillanatról sem maradjanak le. Velünk fut Olasz Anna szegedi úszó, de Nagy Péter a Legszegedibb Sportoló és súlyemelő is.

FRISSÍTVE: ELRAJTOLT A FÉLMARATON A KÖZÉPTÁV, KIS MÁTÉ KISLÁNYÁVAL FUTOTTA LE A CSALÁDI TÁVOT

A félmaratont is már futják a szegediek, közben célba értek a legügyesebb résztvevők a családi távon. Kis Máté kislányával futotta le a távot. Folyamatosan érkezünk a friss történésekkel egyenesen a Dugonics térről, tartsatok velünk!

FRISSÍTŐ LOCSOLÁST KAPHATTAK A FUTÓINK A HUSZÁR MÁTYÁS RAKPARTON

Zajlik a 4 kilométeres középtáv, melynek egyik útvonala a Tisza mellé, a Huszár Mátyás Rakpartra vezette a szegedieket. A galaxis legszuperebb tűzoltói, a szegedi lánglovagok várták őket, akik a legsportosabb szegediek felfrissítéséről gondoskodtak, bizony senki sem maradt szárazon.

FRISSÍTVE: “A LEGNAGYOBB ÖRÖM, HOGY GYÓGYULT GYEREKEK IS VELÜNK VANNAK SZEGED LEGNAGYOBB FUTÓFESZTIVÁLJÁN”

A futójegyekből befolyt összeg felével az idén 30 éves Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálatot támogatjuk, akik már 25.000 koraszülött, újszülött baba életét mentették meg speciális mentőautójukkal. A bevétel fennmaradó része pedig a nagybeteg kisgyerekeknek a gyógyuláshoz erőt adó Reménysugár – a daganatos gyermekbetegekért alapítványhoz kerül majd. A fesztiválra érkeztek olyan gyermekek, akiknek már sikerült legyőzniük a betegséget. Ádám is egy közülük, aki mikrofont ragadott és üzent a gyógyulófélben lévő társainak. Olasz Anna pedig felajánlotta Ádámnak a befutó érmét, persze a közös fotó sem maradhatott el a nyíltvizi szegedi úszóval. Azt gondoljuk, már ezért megérte, köszönjük Szeged!

FRISSÍTVE: CSAK ÚGY ZÁPOROZNAK AZ ÉRMEK

Lassan lezajlik az összes futam a Continental Futófesztiválon. Nem maradt más hátra, mint a jól megérdemelt jutalmak, az érmek kiosztása. Az érmeket Horváth Sándor, a Continental szegedi gyárigazgatója aggatta a versenyzők nyakába. Gratulálunk mindenkinek, tudjátok, nem a helyezés a lényeg!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb