Smart SzegedVideo365

Festői környezetben húz fel egy hatalmas családi házat a KAAS Otthon és partnere, ahol még a fűtést is letudhatod nagyjából 10.000 forintból

Szegedtől mintegy 30 kilométerre, Mártélyon lendült munkába a KAAS Otthon Kft. és partnere, a Multimarkt Kft. A projekt egy vadonatúj, két szintes családi ház, ami egy 750 négyzetméteres telken fekszik, maga a ház pedig bruttó 145 négyzetméteres lesz. Mint ahogyan majd a videóból kiderül, a ház egész pofás állapotban van, azonban a kivitelezőnek nem volt egyszerű dolga, ugyanis szigorú szabványoknak kellett megfelelniük az építkezés során, ilyen volt többek között a ház falusi jellegének megtartása.

A készülőben lévő családi ház bruttó alapterülete 145 négyzetméter, de mivel a belső falazata még nem készült el, ezért a nettó, nagyjából 111 négyzetméter alapterület körülbelül 115 négyzetméternyire növelhető. A bevezetőnkben említett, szigorú szabványok és elvárások miatt telt nagyjából egy évbe az is, amíg sikerült kialakítani a ház formáját és homlokzatát, hogy az megfelelően illeszkedjen a mártélyi utcaképhez. A falusi jelleg megtartásához tartozik a három ablak az utcafronton, de még a hamarosan felkerülő piros tetőcserép is. A családi fészek – amit egyébként nem sokára a KAAS Otthon kínálatában is megtalálsz – közel 0 energiaigényű lesz, vagyis egy A+-os energiafelhasználású ház lesz, hőszivattyúval és padlófűtéssel, melynek következtében

a téli fűtési időszakban – melegvízzel együtt – nagyjából 11.000 ezer forintból ki fognak jönni a tulajdonosok.

NEM CSAK A HÁZ MAGA MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ, HANEM A KÖRNYEZET IS

Azt már említettük, hogy a ház egy 750 négyzetméteres telken fekszik, azonban érdemes szót ejteni a környezetről is: a ház udvarának végén a Mártélyi Tájvédelmi Tájvédelmi Körzet fekszik, hazánk harmadikként védetté nyilvánított tájvédelmi körzete, amely a Tisza balparti hullámterében fekszik, magyarán a jó levegő több, mint garantált. Az utca végén pedig már a szabadstrand található, tanösvényekkel, nagyjából 100-150 méterre. Mint ahogyan Kovács László elmondta, a leginkább kisgyermekes családoknak készülő családi ház közelében bölcsőde és óvoda is van, amit éppen a KAAS Otthon partnere, vagyis ők támogattak, egy plusz terem megépítésével korábban, mivel Mártély fiatal korosztálya folyamatosan. A házról minden továbbit infót Fülöp Erika, a KAAS Otthon Kft. alapítója, valamint Kovács László, a Multimarkt Kft. ügyvezetője mond, a következő videóban:

ha pedig megtetszett az épülőben lévő családi ház, vagy a mártélyi életérzés, akkor érdemes körülnézned a KAAS Otthon weboldalán IDE KATTINTVA, ugyanis a szóban forgó ingatlan is hamarosan elérhető lesz a kínálatukban!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb