Mindenmás

Meghalt egy 17 éves fiú Battonya határában, hódmezővásárhelyi kombájnos gázolta el, majd meglépett a helyszínről

Halálra gázolt egy kombájn egy láthatósági mellény nélkül, kivilágítatlan biciklivel kerékpározó 17 éves fiút hétfő este, majd elhagyta a helyszínt, de vezetőjét a rendőrök azonosították és előállították – közölte a Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.

Mint kiderült, egy buszvezető jelentette be hétfő este 8 óra előtt, hogy egy élettelen férfit látott Battonya határában, az út szélén, és mellette egy összetört kerékpárt. A rendőrök kiderítették, hogy a 17 éves battonyai fiatalembert egy kombájn üthette el.

58 ÉVES FÉRFI VOLT A TETTES

A mezőgazdasági jármű vezetőjét, egy 58 éves férfit éjfél után néhány perccel hódmezővásárhelyi otthonából állították elő. A mezőkovácsházi rendőrkapitányság az ügyben halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt rendelt el nyomozást.

A tragédia kapcsán a rendőrség felhívja a figyelmet arra, hogy rövidülnek a nappalok, ősszel egyre többet kell majd szürkületben, sötétben közlekedni.

A kerékpárosok szereljék fel szabályosan a biciklitartozékokat, és viseljenek láthatósági mellényt, fényvisszaverő ruhát! A lámpák, a prizmák a biztonságos közlekedés alapkellékei. Ha személyi sérüléssel járó közlekedési balesetet szenvedtek, vagy balesetet okoztak, de sérült nincs, ne hagyják el a helyszínt, azonnal hívják a 112-es segélyhívót!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb