Szegedi Arcok

Szeged365 Olvasói beszámoló: az egyik trolisofőr majdnem odacsukta egy hatéves kislány lábát felszálláskor, mikor szóvátették, úgy ordított, hogy a gyermek reszketni kezdett a félelemtől

“Augusztus 24-én, szombaton az egyik trolisofőr majdnem odacsukta a hatéves lányom lábát, amikor szálltunk volna fel. Éppen vissza tudtam rántani, hogy ne legyen baj” – kezdte szerkesztőségünknek küldött levelét egyik Olvasónk. Mint írta, az esetet követően, amikor szóvá tette a történteket a jármű vezetőjének, úgy ordított velük, hogy a kislánya reszketett a félelemtől.

AZ ÉDESANYA MÉG ÉPPEN VISSZA TUDTA RÁNTANI A KISLÁNYT, MIELŐTT BAJ TÖRTÉNIK

Mint az édesanya elmesélte nekünk, szombaton a trolimegállótól kicsit arrébb, az árnyékban várták a jármű érkezését hatéves kislányával. Azért távolabb, mert nem akart a gyermekkel a 40 fokban a tűző napra kiállni. Amikor meglátták, hogy jön a troli, szaladtak a járműhöz és éppen az utolsó felszállót követően ők is felléptek volna a járműre, amikor a sofőr majdnem odacsukta a kislány lábát. Szerencsére az édesanya még időben vissza tudta őt rántani, mielőtt baj történt volna.

ÚGY ÜVÖLTÖTT A SOFŐR, HOGY A KISLÁNY RESZKETETT A FÉLELEMTŐL

“Nem szép szavakkal illettem kedves sofőrünket, nyilván mivel a gyerekemről van szó, tűzön-vízen át megvédem. Mikor megkérdeztem, minek is van az az óriási visszapillantó tükör a troli oldalán, azt a választ kaptam hogy idézem: “azon a sz@ron, mit látna”. Érdekes, akkor ezek szerint dísznek van rajta!” – idézte fel a történteket Olvasónk. “Hadd ne mondjam, úgy ordított velünk, mint a sakál. A lányom konkrétan reszketett a félelemtől, miközben ő ordított, de még vezetés közben is, miközben a sofőrfülke belsejét ököllel ütötte” – folytatta történetüket az édesanya. Hozzátette, az eset kapcsán panasszal élt az SZKT felé.

AZÓTA ÚJRATALÁLKOZOTT AZ ÉDESANYA A SOFŐRREL, AKI MEGINT CSAK ORDÍTOTT VELE

Azt is elmesélte, kedden, azaz ma ismét találkozott a szóbanforgó sofőrrel. “Miután leszálltunk a végállomáson, közöltem vele, megtettük a panaszt, amire ismét ordítozva reagált, tőle zengett egész Makkosháza. Még meg is rágalmazott, hogy én nem is fogtam a gyerekem kezét, amikor az eset történt. A vicc az egészben, hogy minden esetben, addig, míg felszállunk egy járműre, és le nem ül a kislányom, s biztonságban nem tudom, sosem engedem el a kezét. Közben a sofőr is leszállt a troliról. Ott volt a barátnője is, s ha ő nem áll elé, még nekem is jött volna, pedig én csak a tényeket közöltem vele” – mondta el az édesanya. Ezt követően újabb levelet írt az SZKT számára.

Az édesanya szerint megengedhetetlen a trolivezető viselkedése. Elmondta, legalább annyit elvárt volna, hogy bocsánatot kérjen, vagy esetleg érdeklődjön a kislány hogyléte felől, jól van-e, ez azonban egyik esetben sem történt meg.

Az ügyben megkerestük a Szegedi Közlekedési Társaságot, amint válaszuk megérkezik, frissítjük cikkünket.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb